Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00
Volg Budgetticket
en win tickets!

Zoek tickets

Profiteer van onze 120% Ticketgarantie!

Budgetticket 120% Ticketgarantie

Wanneer u tickets bij Budgetticket bestelt profiteert u van de unieke 120% Ticketgarantie. Zo bent u altijd verzekerd van het grootste aanbod van eersterangs tickets voor uitverkochte concerten van uw favoriete band of hard-to-get tickets voor een beslissende voetbalwedstrijd.

Geen onbetrouwbare tussenhandelaren die op veiling- of verzamelsites hun tickets aanbieden, maar profiteer van de 120% Ticketgarantie zodat u zeker weet dat u de tickets ruim op tijd in huis ontvangt en zonder zorgen kunt afreizen voor een spetterende dag of onvergetelijke avond uit!

Uw voordelen op een rijtje:
1.    100% authentieke tickets zodat een fantastische tijd gegarandeerd is!
2.    Tijdige verzending van uw tickets zodat u zonder zorgen af kunt reizen naar het evenement;
3.    Terugbetaling van het aankoopbedrag wanneer een evenement wordt afgelast.

Hoe kunt u profiteren van de Budgetticket 120% Ticketgarantie?

1) Budgetticket verkoopt gegarandeerd authentieke tickets. De tickets worden verkregen via een betrouwbaar netwerk van binnen- en buitenlandse leveranciers. Mocht het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat u de toegang tot het evenement wordt geweigerd met tickets die u heeft gekocht van Budgetticket, dan krijgt u 120% van het volledige orderbedrag en de servicekosten terug van Budgetticket.

Wel verzoeken wij u om binnen 5 werkdagen na het evenement met overlegging van de tickets schriftelijk een claim voor restitutie in te dienen bij de klantenservice van Budgetticket.
 
2) Budgetticket streeft ernaar u de tickets zo snel mogelijk toe te sturen. Mocht het door een fout van Budgetticket gebeuren dat u de tickets niet voor aanvang van het evenement ontvangt, dan heeft u recht op een restitutie van 120% van het volledige orderbedrag en verzend- en servicekosten. Indien u ticket niet in ontvangst neemt, afhaalt of laat afhalen, en u bent vooraf van de verzending op de hoogte gesteld, dan komt het niet-bezoeken van het evenement voor uw rekening en risico.

Voor het ontvangen van een restitutie voor niet-tijdige levering van uw tickets door een fout van Budgetticket dient u binnen 5 werkdagen nadat de tickets hadden moeten zijn bezorgd schriftelijk een claim in te dienen bij de klantenservice van Budgetticket.

3) Als het evenement van uw keuze wordt afgelast, biedt Budgetticket u op basis van beschikbaarheid de kans om met vergelijkbare tickets een alternatieve data van het evenement te bezoeken of het recht op restitutie van het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, tenzij de afgelasting het gevolg is van overmacht (bijv surséance of faillissement van de organisator). Wel vragen wij u binnen 5 werkdagen nadat bekend is geworden dat het evenement zal worden afgelast contact op te nemen met onze klantenservice voor de beschikbaarheid van alternatieve data om de tickets van uw keuze reserveren ofwel schriftelijk een claim in te dienen voor restitutie. Eerder gekochte tickets dienen per aangetekende post te worden geretourneerd. Uiteraard kunnen wij u alleen tickets voor een alternatief evenement toesturen op basis van beschikbaarheid.

4) De 120% Ticketgarantieregeling is niet van toepassing op tickets die onder kostprijs worden verkocht.

Mocht u nog vragen hebben over de Budgetticket 120% Ticketgarantie neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice of verstuur een e-mail naar info@budgetticket.nl.

Deze garantie laat de overige de koper toekomende rechten onverlet.

Groningen 15 december 2012