Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

AC/DC Tickets

Hardrock band AC/DC vormt al sinds hun oprichting in 1973 het beste wat er op hard rock gebied te krijgen is. De Australische rockers hebben nog altijd de energie van in hun beginjaren en knallen er steeds weer vol in tijdens een van hun geweldige live concerten. Concertkaarten voor de 2018 Tour van AC/DC zijn dan ook niet aan te slepen. Bent u een hardrock liefhebber, dan is een bezoek aan een AC/DC live concert een vereiste. Agnus en Malcolm Young, Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd rocken nog altijd als vanouds en zijn weer Back in Black om het publiek onder High Voltage te zetten met hun vette gitaar-solo’s. Dus let there be rock en bestel uw AC/DC concertkaarten hier op Budgetticket.nl!

AC/DC Kaarten

Met de 2018 Tour reizen de hardrockers van AC/DC weer de hele wereld rond om hun fans te trakteren op een spetterend live optreden. Dit jaar komt AC/DC ook voor enkele live concerten naar Europa. Tijdens het AC/DC concert in Nederland kunt u alle grote hits van AC/DC live horen. Tijdens hun concerten neemt AC/DC hun fans mee op een Highway to Hell met songs als Rock ’n Roll Damnation, Thunderstruck en Big Gun. Natuurlijk zal de hardrock band ook nummers spelen van het laatste AC/DC album Black Ice. Als echte AC/DC fan mag u dit concert niet missen en dat hoeft ook niet dankzij Budgetticket.nl! Boek nu uw AC/DC tickets hier bij Budgetticket en maak zo’n geweldig live concert mee van een van de beste hardrock bands aller tijden!

AC/DC Tour 2018

Na het succes van het laatste AC/DC album Black Ice belooft de nieuwe AC/DC Black Ice Tour een knallend succes worden! De in 1973 opgerichte hardrock band AC/DC geldt als een van de grondleggers van de Heavy Metal, maar noemen hun muziekstijl zelf liever Rock & Roll. Hoe dan ook, met AC/DC tickets staat u een groots spektakel te wachten. Het is niet voor niets dat AC/DC is opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame én de Walk of Fame in Hollywood. Met albums als Highway to Hell, Back in Black, Power Age en natuurlijk Black Ice groeide AC/DC uit tot een legende in de hard rock wereld. Wilt u live nog een keer genieten van die mega-hit Thunderstruck? AC/DC concertkaarten bestelt u nu bij Budgetticket.nl. Wie weet zit u straks dan op de eerste rij bij het AC/DC concert in Nederland! Zorg dus dat u uw AC/DC tickets zo snel mogelijk in huis haalt!

Gerelateerde evenementen