Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Alt-J Dinsdag, 29 mei 2018 29-05-2018 Aanvang 18:00
Tel AvivIL
The Israel Trade Fairs & Convention Center
€ 109,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Alt-J Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Alt-J concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Alt-J wel dromen en heeft u de albums van Alt-J inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Alt-J live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Alt-J tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Alt-J kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Alt-J kaarten voor The Israel Trade Fairs & Convention Center zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Het bestellen van concert kaarten voor Alt-J kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Alt-J tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Alt-J Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Alt-J bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Alt-J tickets te vinden? Elk Alt-J concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Alt-J pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Alt-J concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Alt-J tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Alt-J kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Alt-J concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Alt-J tour!

Alt-J Concerten

Op de concertagenda van Alt-J voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Alt-J tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Alt-J concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Alt-J tickets. Alt-J staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Alt-J concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Alt-J kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Alt-J tickets en zie Alt-J live in concert.

Gerelateerde evenementen