Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Alter Bridge Tickets

Alternatieve metal groep Alter Bridge overlaadde zich in 2000 met roem dankzij het fantastische debuutalbum ‘One Day Remains’. Alter Bridge, met zijn unieke geluid en opvallende beats, verdient de ophemeling die het krijgt van metal fans, die het gewoon niet kunnen weerstaan Alter Bridge tickets te kopen. Dankzij de groeiende reputatie van de groep voor het maken van geweldige muziek, zal het niemand verrassen als een metal liefhebber extatisch wordt bij het naderen van de concerten. De zalen raken altijd uitverkocht als deze band speelt, maar u kunt rustig achterover leunen, want Budgetticket heeft de beste Alter Bridge concert kaarten te bieden. Het kopen van een ticket bij ons is een koud kunstje met onze website’s gemakkelijke en veilige bestelprocedure. Voor onovertroffen eenvoud bij het kopen van de beste toegangsbewijzen voor de Alter Bridge concerten is Budgetticket de enige keuze voor u.

Alter Bridge Concerten

Heeft u altijd al bij een Alter Bridge concert mee willen zingen met de nummers van ‘One Day Remains’, tot aan die op hun aankomende album? U hoeft niet langer meer te dromen, want Budgetticket is er om u het volgende Alter Bridge concert te laten bijwonen! Loyale Alter Bridge bewonderaars doen er bijna alles voor om hun band tijdens de tour te zien optreden. Zij hebben waarschijnlijk nog niet ontdekt dat er een eenvoudigere manier is. Bij Budgetticket zijn Alter Bridge tickets voor het concert slechts een paar muisklikken van u verwijderd. Bestel uw Alter Bridge kaarten nu door van Budgetticket gebruik te maken! Bij Budgetticket bent u verzekerd van een gemakkelijke, snelle en betrouwbare service. Via de bestelprocedure van Budgetticket kunt u in een mum van tijd meeschreeuwen met uw favoriete Amerikaanse post-grunge metal groep - Alter Bridge.

Over Alter Bridge

De Amerikaanse band Alter Bridge wordt enorm gerespecteerd en gezien als een van de meest uitmuntende performers van alternatieve post grunge metal. De band werd gevormd door de leden Mark Tremonti, Brian Marshall, Scott Phillips en Myles Kennedy. Met deze vier bestond Alter Bridge uit voormalige leden van andere bekende bands. Terwijl Kennedy voorheen in The Mayfield Four zat, maakte de rest deel uit van Creed. Nadat de muzikanten slechts een paar maanden hadden samen gewerkt, bracht de groep al zijn debuutalbum uit, met de titel ‘One Day Remains’. Dat album bevat hits als “Open Your Eyes”, “Find the Real” en “Broken Wings”. Het succes daarvan liet de groep al gauw een tweede album uitbrengen, ‘Blackbird’, dat weer met lof werd ontvangen. Tegenwoordig wordt een Alter Bridge concert in Nederland opgewacht door vele metal fans. Wanneer een Alter Bridge concert in Nederland plaatsvindt, wordt het zeker een avond om nooit te vergeten!

Gerelateerde evenementen