Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Andre Hazes tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Andre Hazes Jr. Vrijdag, 26 oktober 2018 26-10-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets
Andre Hazes Jr. Zaterdag, 27 oktober 2018 27-10-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland Zingt Hazes - Kerst Editie
Xander de Buisonje, Danny de Munk, Anita Meyer
Vrijdag, 21 december 2018 21-12-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 89,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Andre Hazes Ticket Informatie

Ondanks het verlies van deze geweldige zanger van het levenslied, is zijn muziek nog springlevend. André Hazes heeft veel Nederlandse artiesten ervan overtuigd om deze vorm van folk zang meer serieus te nemen, en zij hebben zich verzameld om zijn meest dynamische stukken ten gehore te brengen. De kaartjes voor deze speciale concerten zullen uw entree zijn voor een reflectie op alle dingen die belangrijk zijn in uw leven. Als u eerder niet aan André Hazes Concert Kaarten kon komen, dan kunt u dat nu wel. Andre Hazes Jr. kaarten voor Ahoy zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Andre Hazes Jr. tickets voor andere evenementen reserveren! U zult kunnen genieten van zijn duetten met hedendaagse sterren als u die te gekke André Hazes kaarten koopt. André Hazes is nog steeds een fonkelende ster aan de Nederlandse muziekhemel en vele mensen willen hem weer zien zingen. Als u wilt ontdekken hoe u aan de beste André Hazes tickets kunt komen, dan bekijkt u dat bij Budgetticket.

André Hazes Concert

Als u een muzikaal concert wilt zien zoals er geen tweede is, dan moet u ervoor zorgen een ticket te hebben voor een André Hazes concert. Op deze tournee zult u hem horen zingen alsof hij nog bij ons is, en u zult mee kunnen zingen met al zijn tophits. Als u het geluk heeft André Hazes tickets te kunnen kopen voor de volgende André Hazes concerten, bereidt u zich dan maar voor op een verrassing. André Hazes is nog steeds onder ons en kan nog steeds de harten verwarmen van iedereen. U zult vele Nederlandse sterren zien die de hits willen zingen waarmee André Hazes beroemd werd! Als u informatie wilt over de volgende André Hazes concerten dan vindt u alle antwoorden bij Budgetticket.

Over André Hazes

Deze reus van het Nederlandse levenslied wordt erg gemist. De onvergelijkbare stijl van André Hazes is nog nooit verbeterd en de gedachte aan nieuwe André Hazes concerten in Nederland zal heel wat emoties los maken. Hij hield enorm van zijn land en was zeer toegewijd aan het kleine kikkerlandje. Hij was een bescheiden en introvert persoon, die nooit alle lof en de beroemdheid naar zijn hoofd liet stijgen. Met André Hazes was men altijd verzekerd van een puik optreden. Ondanks dat zijn hectische leven uiteindelijk zijn tol heeft geëist, gaf hij tot aan het einde toe nog memorabele optredens. Als u wilt horen hoe u die nieuwe André Hazes concerten in Nederland gaan zijn, dan kan Budgetticket u een handje helpen.

Gerelateerde evenementen