Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

Boks Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

Boks Tickets

Als liefhebber van Bokswedstrijden zit u hier goed! U kunt bij ons terecht voor diverse tickets voor Bokswedstrijden en Boksevenementen. Budgetticket heeft altijd het meest uitgebreide en actuele aanbod Boks tickets. Verschaf u zelf toegang tot de meest spectaculaire Bokswedstrijden met Boks tickets van Budgetticket. Wees getuige van bokspartijen op hoog niveau waar over en weer jabs en uppercuts worden uitgedeeld. Geniet van uitmuntend voetenwerk en geweldige combinaties die in de ring vlak voor u plaatsvinden. Vaak wordt gedacht dat Boksen enkel een krachtsport is maar dit is absoluut niet het geval. Boksen is een tactische vechtsport waarbij oog-hand coördinatie, ringinzicht, voetenwerk en conditie van doorslaggevend belang zijn. Wilt u graag eens een Bokspartij in het echt meemaken? Bestel dan eenvoudig uw Boks kaarten voor de mooiste gevechten bij Budgetticket!

Boks Kaarten

Hier bij Budgetticket kunt u in het bezit komen van Boks kaarten voor allerlei Boksgala’s en Boksevenementen. Graag vlak bij de ring zitten of liever wat hoger op de tribune? Bij Budgetticket is dat geen probleem. Een Boksgala staat gelijk aan een avond vol spanning, adrenaline en altijd een spectaculaire show. Wat dacht u van het Boksevenement Tough is not Enough? Naast een spetterend Kickboxing en MMA programma bevat dit evenement ook vele show elementen. Kortom keiharde vechtsport dat samengaat met sportiviteit en respect voor de tegenstander. U zult op het puntje van uw stoel zitten bij het zien van schitterende combinatie stoten en subliem voetenwerk. Dit mag u niet missen! Bestel hier uw officiële Boks kaarten voor de bruutste Bokswedstrijden.

Bokspartijen

Het boksen behoort tot één van de oudste ringsporten. De eerste tekenen van het boksen dateren van rond het jaar 3000 voor Christus. Dat de Bokssport een rijke historie heeft moge duidelijk zijn. Nederland heeft met namen als Bep van Klaveren, Arnold Vanderlyde, Don Diego Poeder, Raymon Joval en Regilio Tuur de Nederlandse Bokssport op de internationale kaart gezet. Dat het Boksen als sport nog altijd immens populair is blijkt wel uit het feit dat kaartjes voor professionele Bokspartijen snel uitverkocht zijn. Budgetticket biedt u de mogelijkheid om de meest spectaculaire Bokspartijen van dichtbij te aanschouwen. Om in bezit te komen van deze felbegeerde Boks tickets hoeft u niet eens de deur uit. De door u bestelde Boks kaarten worden per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!