Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Calogero Dinsdag, 5 juni 2018 05-06-2018 Aanvang 20:00
ParijsFR
Accorhotels Arena / Bercy
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Calogero Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Calogero concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Calogero wel dromen en heeft u de albums van Calogero inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Calogero live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Calogero tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Calogero kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Calogero kaarten voor Accorhotels Arena / Bercy zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Het bestellen van concert kaarten voor Calogero kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Calogero tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Calogero Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Calogero bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Calogero tickets te vinden? Elk Calogero concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Calogero pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Calogero concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Calogero tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Calogero kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Calogero concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Calogero tour!

Calogero Concerten

Op de concertagenda van Calogero voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Calogero tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Calogero concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Calogero tickets. Calogero staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Calogero concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Calogero kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Calogero tickets en zie Calogero live in concert.

Gerelateerde evenementen