Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Chris Rea Tickets

Christopher Anton Rea werd geboren op 4 maart 1951 in Middlesbrough, Engeland. Op 57-jarige leeftijd heeft Chris Rea wereldwijd inmiddels meer dan 30 miljoen albums verkocht. Hij stond in het voorprogramma van de Queen Magic concerten die veel volle zalen trokken. Toeschouwers die hem daar hebben gehoord spraken allemaal vol lof over Chris Rea vanwege zijn warme stemgeluid. Hij werd daardoor erg populair en vanaf toen zijn mensen ook Chris Rea tickets gaan aanschaffen om hem zijn verbazingwekkend melodieuze composities te horen vertolken. Toen zijn debuutalbum, Whatever Happened to Benny Santini, werd uitgebracht, kon u overal Chris Rea concert kaarten vinden. Als u denkt dat deze ster zo langzamerhand is uitgedoofd, vergeet het maar! Deze Engelse blues – en rockster heeft alweer Chris Rea kaarten laten drukken! Je kunt Chris Rea tickets bestellen bij uw online ticket dealer – Budgetticket.nl!

Chris Rea Concert

Chirs Rea’s succes stamt af van de manier waarop zijn promotor John McCoy omging met zijn opgenomen materiaal. Het is dankzij McCoy, die een geweldige inspanning leverde in de promotie van dat opgenomen materiaal, dat er een eerste CD werd gelanceerd. Chris Rea’s eerst single, Fool-If You Think It’s All Over werd een enorme hit in 1978. Gedurende de promotie-periode werden er Chris Rea concerten op poten gezet in Groot-Brittannië en in de Verenigde Staten, en daarvoor werden duizenden Chris Rea tickets verkocht. Het maakte de fans toendertijd niet zo veel uit hoe duur deze tickets waren, zolang ze maar naar de Chris Rea concerten konden gaan. Momenteel mag u zichzelf gelukkig prijzen met de gedachte dat er weer een tour op poten wordt gezet en u kunt dus weer Chris Rea kaarten reserveren. Kijk voor de concerten en de tour gerust op Budgetticket.nl!

Over Chris Rea

Chris Rea is zowel een zanger als een songwriter. Zijn eerste promotiecampagne werd overzien door zijn manager en sindsdien heeft een florerende carriere achter de rug. Na het uitbrengen van zijn eerste album is Chris Rea zich meer gaan richten op een succesvolele zangcarriere in Europa. Opmerkelijke albums als Shamrock Diaries, On the Beach, Dancing with Strangers, New Light Through Old Windows en The Road to Hell zijn inmiddels ruimschoots erkend in de muziekbusiness. Er worden enkele Chris Rea concerten in Nederland verwacht dit jaar, waar enkele veelbelovende artiesten in het voorprogramma zullen optreden. U kunt vanaf vandaag al reserveren voor één van de Chris Rea concerten in Nederland om er zeker van te zijn dat u erbij zult zijn. Ga nu naar Budgetticket.nl en boek die kaartjes!

Gerelateerde evenementen