Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Coldplay Tickets

Coldplay draait al meer dan tien jaar mee in de muziekwereld. Yellow hun eerste single was een bescheiden hit, maar het balletje ging pas echt aan het rollen toen de Grammy Award werd gewonnen. De rest is, zoals Coldplay fans wel weten, geschiedenis! Na het winnen van die prestigieuze prijs rees de band tot grote hoogte met meer en meer hits! Ook de Coldplay kaarten zijn tegenwoordig niet aan te slepen. Het derde album, X&Y, uit 1995, was al waanzinnig succesvol, maar Viva la Vida uit 2008 verbrak alle records! Het was het best verkopende album van 2008 en bevat weer vele hits in de dop, zoals Viva la Vida, Lost en Lovers in Japan. Er staan eindelijk weer een paar Coldplay concerten op de agenda en als u snel bent kunt daarvoor Coldplay tickets bemachtigen bij Budgetticket.

Coldplay Kaarten

Het gebeurt zelden dat een band zo veel succes behaalt in een carrière van 10 jaar. De eerste twee CD’s die de Coldplay maakte, A Rush of Blood to the Head en Parachutes, hielpen mee aan het vestigen van de reputatie één van de beste bands van het millennium te zijn. De cd Mylo Xyloto was een enorm succes en de Coldplay concerten van de Ghost Stories tour worden vast en zeker één van de grootste spektakels die de band ooit heeft gerealiseerd. De zeer gewilde Coldplay kaarten voor die concerten zijn nu beschikbaar via Budgetticket. Grijp niet naast de kaartjes, Coldplay is misschien wel de meest populaire band van dit moment en u bent helaas niet de enige fan die op Coldplay kaartjes aast! Voelt u zich Lost? Geen nood, Budgetticket heeft als echte Coldplay fan de laatste Coldplay concert tickets voor u gereserveerd!

Coldplay Concert Malieveld, Den Haag

De Coldplay concertagenda staat weer vol voor dit jaar. Mis de sympathieke band niet en reserveer uw Coldplay kaarten voor het concert in Ahoy nu online. Na al die successen gaan er in het roddelcircuit al stemmen op dat Coldplay het binnenkort voor gezien wil houden. Zanger Chris Martin wil zich concentreren op kinderen Apple en Moses. Of dit nu waar is of niet, de tijd van dralen is voorbij! Grijp nu uw kans om Coldplay tickets te bemachtigen en zie deze rasmuzikanten live nu het nog kan! Met zijn karakteristieke stemgeluid en prachtige teksten is Chris Martin een begenadigd singer/songwriter. De band weet zowel te rocken als de gevoelige snaar te raken. Zie de kwaliteit van Coldplay live op het podium en reserveer hier uw Coldplay kaarten!

Gerelateerde evenementen