Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Dance Valley Tickets

Dance Valley Spaarnwoude is sinds 1995 een van de toonaangevende dance festivals van Nederland. Ook dit jaar zal het recreatiegebied Spaarnwoude weer het “Woodstock van de Dance” zijn. In tien verschillende circustenten en op het hoofdpodium zullen de beste DJ’s ter wereld live optreden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Ferry Corsten, Marco V, Armin van Buuren of Kraak Of Smaak? Met Dance Valley 2018 tickets krijgt u de unieke kans deze en andere top DJ’s te horen draaien. Bestel vandaag nog die felbegeerde Dance Valley kaarten op Budgetticket.nl, want er worden tegenwoordig een beperkt aantal kaartjes verkocht. Dit jaar zullen duizenden mensen weer een topdag beleven op een van de grootste en bekendste dance festivals van Nederland en dus is het aan te raden niet lang te wachten. Reserveer daarom hier Dance Valley 2018 kaarten voor u en uw vrienden!

Dance Valley 2018

Vette beats en de strakste dance, trance, club en electric dance: dat is waar Dance Valley om draait. Festival Dance Valley is al jaren een van de grootste dance evenementen van Nederland en heeft elke editie weer een top line-up. Ook voor Dance Valley 2018 is organisator UDC erin geslaagd enkele top acts naar Spaarnwoude te halen. Zo zullen bijvoorbeeld Marco V, Ferry Corsten, Erick E en Kraak Of Smaak een set draaien op de Dance Valley Main Stage. Daarnaast zullen ook DJ Jean, Armin van Buuren en Tom Harding ervoor zorgen dat Dance Valley 2018 weer een grandioos spektakel wordt. Voor dance liefhebbers zijn Dance Valley tickets een echte must! Als u ook een keer aanwezig wilt zijn bij dit geweldige dance feest, koop dan vandaag nog officiële Dance Valley kaarten bij Budgetticket.nl! U krijgt uw tickets per aangetekende post thuis of bij uw hotel bezorgd.

Dance Valley Spaarnwoude

Dance Valley is een begrip in de Nederlandse dance scene. In maar liefst 10 circustenten en op de bijzondere Dance Valley Main Stage zorgen de beste DJ’s ter wereld elk jaar weer voor een ongekend dance festijn. Dance Valley 2018 belooft ook weer een groot succes te worden met optredens van onder andere Ferry Corsten, Armin van Buuren en Kraak Of Smaak. Festival Dance Valley trekt jaarlijks tien duizenden dance liefhebbers naar Spaarnwoude. In 2001 kwamen er maar liefst 90.000 bezoekers naar Dance Valley. Tegenwoordig is er een limiet ingesteld op 40.000 bezoekers. Hierdoor is het nog moeilijker geworden om officiële Dance Valley tickets te kopen. Gelukkig voor u is er nu Budgetticket.nl! Wij hebben nog enkele Dance Valley Spaarnwoude kaarten voor u klaar liggen. Het enige dat u hoeft te doen is deze nu snel en veilig online bestellen. Voor u het weet heeft u uw Dance Valley 2018 tickets in huis!

Gerelateerde evenementen