Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

De Kast Tickets

De Kast groeide eind jaren ’90 uit tot één van de bekendste Nederpop bands en ook tegenwoordig heeft de Friese formatie rondom zanger Syb van der Ploeg nog veel fans. Syb van der Ploeg en Nico Outhuyse verlieten De Kast eind 2003. Zonder hun ging het steeds slechter met De Kast waardoor in 2004 werd besloten de band op te heffen. In 2006 volgde er een reünieconcert in de oude samenstelling en dit was zo’n succes dat De Kast weer vaker ging optreden. Ook dit jaar staan er weer enkele De Kast concerten in onze concertagenda en officiële De Kast kaarten zijn nu bestelbaar op deze website! Wie kan zich hits als Een Teken van Leven, In Nije Dei en Woorden zonder Woorden niet herinneren? Met onze De Kast tickets kunt u deze en andere De Kast songs weer live horen. Bestel hier online uw De Kast kaartjes en zing mee met al uw favoriete De Kast liedjes!

De Kast Kaarten

Dankzij de single Een Teken van Leven kreeg de Friese band De Kast voor het eerst landelijke aandacht. Het nummer Raak scoorde nog iets beter en met In Nije Dei behaalde De Kast zelfs de tweede plaats in de Top 40. Ook Woorden zonder Woorden werd hierna een grote hit, waardoor De Kast uitgroeide tot een van de populairste bands van ons land. Na een korte pauze zijn Syb en zijn mannen weer terug en dat zullen we weten. De vraag naar De Kast tickets is alweer net zo groot als voorheen en de concertagenda van De Kast raakt steeds voller. Bestel hier online De Kast kaarten voor de komende live optredens van De Kast en u kunt uw favoriete band weer live in actie zien! Het is haast onvoorstelbaar hoe populair De Kast nog altijd is, dus wacht zeker niet te lang met het bestellen van uw De Kast tickets!

De Kast Concerten

De Kast is terug van weggeweest! De Friese popgroep van Syb van der Ploeg, Peter van de Ploeg, Kees Bode, Sytse Broersma en Nico Outhuyse staat sinds 2006 weer samen op de planken en eind 2018 werd bekend gemaakt dat De Kast bezig is een nieuw album op te nemen. Na succesvolle albums als Niets Te Verliezen, Noorderzon en Onvoorstelbaar hoopt De Kast hiermee opnieuw in de schijnwerpers te komen te staan. Tijdens het volgende De Kast concert kunt u alvast genieten van de grootste hits van De Kast en natuurlijk hun nieuwste nummers. Bestel hier uw tickets voor De Kast live in concert en u bent erbij! Het bestellen van De Kast tickets kost hier maar enkele minuten, dus wacht niet langer en vraag uw concertkaartjes voor De Kast vandaag nog aan. Uw De Kast kaarten worden tijdig per aangetekende post naar u toegestuurd.

Gerelateerde evenementen