Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Di-rect Tickets

Di-rect is weer helemaal terug van weggeweest! De rockgroep uit Den Haag moest na het vertrek van Tim Akkerman op zoek naar een nieuwe zanger en vond deze in Marcel Veenendaal. Met Veenendaal en Vince van Reeken als toetsenist maakte Di-rect een doorstart als vijftal. En wat voor doorstart. Met de singles Times Are Changing, This Is Who We Are en Hold On scoorde Di-rect grote hits en ook het album This Is Who We Are scoort uitermate goed. Reserveer nu officiële Di-rect kaarten bij Budgetticket en u mist niets van de nieuwe tour! Di-rect is populairder dan ooit en dat is te merken! De tickets voor Di-rect concerten zijn niet aan te slepen. Wilt u live mee rocken met Spike, Jamie en de rest van Di-rect? Tickets bestelt u nu bij Budgetticket. Maak gebruik van ons eenvoudige service, reserveer binnen enkele minuten uw Di-rect kaartjes en u staat straks vooraan bij het volgende Di-rect concert!

Di-rect Kaarten

Di-rect werd in 1999 opgericht en al snel trokken de jonge rockers de aandacht van het grote publiek. Met de song Just the Way I Do kregen Jamie Westland, Tim Akkerman, Bas van Wageningen en Frans “Spike” van Zoest hun landelijke doorbraak. Mede dankzij de singles Inside My Head en Free werd het debuut album van Di-rect, Discover direct goud. Nu meer dan tien jaar later is de samenstelling van de Haagsche rockformatie gewijzigd, maar is Di-rect nog altijd ongekend populair. Als u nog op zoek bent naar Di-rect tickets voor hun komende concerten, dan bent u bij Budgetticket aan het juiste adres. Op onze website kunt u zeker en simpel kaarten voor Di-rect concerten reserveren. Na bestelling worden uw concertkaartjes per aangetekende post naar u toegestuurd. Als echte fan mag u de nieuwe tour niet missen, dus bestel vandaag nog uw Di-rect tickets. Di-rect rocks!

Di-rect 2018 Tour

Met een vernieuwde samenstelling en “sound” staat Di-rect weer volop in de schijnwerpers! Nadat de rockgroep uit Den Haag eerder hits scoorde met nummers als Just the Way I Do, Inside My Head, Rollercoaster en She staan de rockers nu weer hoog in de hitlijsten met het nieuwe album This Is Who We Are. Di-rect gaat dit jaar weer op tournee, waarbij hun fans kennis kunnen maken met het vernieuwde Di-rect met zanger Marcel Veenendaal en toetsenist Vince van Reeken. Voor de beste tickets voor Di-rect concerten bent u hier op de juiste website beland. Kijk in onze concertagenda voor de nieuwe tourdata van Di-rect en bestel binnen enkele minuten kaarten voor het concert van uw keuze. De vraag naar tickets voor de This Is Who We Are tour is zeer groot, dus wacht niet te lang met het aanvragen van uw Di-rect tickets!

Gerelateerde evenementen