Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Dua Lipa tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Lowlands 2018
Kendrick Lamar, The war on drugs, Dua Lipa, Dropkick Murpheys
Verschillende data 17-08-2018 Aanvang 12:00
BiddinghuizenNL
Evenemententerrein Walibi World
€ 229,00* + servicekosten Bestel Tickets

Dua Lipa Kaarten - Internationaal

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Dua Lipa Zaterdag, 24 februari 2018 24-02-2018 Aanvang 20:00
Abu DhabiAE
du Forum
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Dua Lipa Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Dua Lipa concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Dua Lipa wel dromen en heeft u de albums van Dua Lipa inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Dua Lipa live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Dua Lipa tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Dua Lipa kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Lowlands 2018 kaarten voor Evenemententerrein Walibi World zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Dua Lipa tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Dua Lipa kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Dua Lipa tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Dua Lipa Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Dua Lipa bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Dua Lipa tickets te vinden? Elk Dua Lipa concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Dua Lipa pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Dua Lipa concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Dua Lipa tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Dua Lipa kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Dua Lipa concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Dua Lipa tour!

Dua Lipa Concerten

Op de concertagenda van Dua Lipa voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Dua Lipa tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Dua Lipa concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Dua Lipa tickets. Dua Lipa staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Dua Lipa concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Dua Lipa kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Dua Lipa tickets en zie Dua Lipa live in concert.

Gerelateerde evenementen