Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Enter Shikari Tickets

Enter Shikari is een beroemde post-hardcoreband waarvan alle vier de leden afkomstig zijn uit St. Albans, Hertfordshire, in Groot-Brittannië. De pakkende bandnaam komt van de boot met dezelfde naam van een familielid van een bandlid en tevens van het personage dat bandlid Rou voor een toneelstuk had geschapen. Zelfs voor wie alle albums van Enter Shikari bezit, is het opwindend om concerten van deze mannen bij te wonen. Bestel dan ook zo snel mogelijk uw Enter Shikari tickets. Enter Shikari concert kaarten zijn vaak snel uitverkocht, dus kopen veel fans hun ticket liever ruim van tevoren. Ga voor informatie over Enter Shikari concerten en tickets naar de website van Budgetticket.

Enter Shikari Concerten

Enter Shikari bestaat al sinds 2003 maar bracht pas in 2007 zijn eerste officiële album uit. De reden hiervoor kan gelegen zijn in het strakke concertschema van Enter Shikari dat halverwege 2008 al meer dan 500 concerten besloeg, nog afgezien van diverse gastoptredens, shows, en een tour door Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Australië. Een Enter Shikari concert wordt druk bezocht door fans die graag een liveoptreden willen bijwonen. Via Budgetticket kunt u eenvoudig Enter Shikari tickets kopen. Een Enter Shikari concert is altijd populair. Als u de band live wilt zien optreden, kunt u dan ook maar beter op tijd tickets kopen. Misschien staat er wel een concert bij u in de buurt gepland, dus raadpleeg regelmatig de concertagenda en bestel tijdig uw Enter Shikari kaarten!

Over Enter Shikari

Enter Shikari bestaat uit Roughton ‘Rou’ Reynolds, Liam ‘Rory’ Clewlow, Chris Batten en Rob Rolfe. De band werd in 2003 opgericht en wist binnen twee jaar drie demo-ep’s uit te brengen. Rond 2006 kon Enter Shikari een single uitbrengen, getiteld “Mothership”, die echter alleen kon worden gedownload. Alle 1000 exemplaren waren binnen de eerste week na verschijning al uitverkocht. Geleidelijk aan bracht de band ook singles uit, zodat het rond 2007 de hoogste tijd werd voor een album. De fans waren er erg enthousiast over. Vergeleken met het album zijn de Enter Shikari concerten in Nederland natuurlijk persoonlijker en mooier. Als u dus eens de Enter Shikari concerten in Nederland wilt bijwonen, bestel dan uw ticket bij Budgetticket!

Gerelateerde evenementen