Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

Extreme Sporten Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
F
Meer resultaten REMAINING

Extreme Sporten Tickets

Kunt u wel een flinke adrenaline kick gebruiken? Dan zijn onze Extreme Sporten Tickets iets voor u! Waagt u zich in eerst instantie misschien liever niet zelf aan de halsbrekende toeren die de pro’s uitvoeren maar wilt u ze wel met eigen ogen zien, koop dan hier uw Extreme Sport kaarten. Wat dacht u van freestyle motorcross tijdens de FMX Fever in Rotterdam? Kaarten voor dit extreme event zijn razend populair! Hoogte en risico vormen de ingrediënten van deze explosieve mix. Misschien nog wel extremer zijn de Air Race piloten die het tegen elkaar opnemen in een waar luchtduel. Met snelheden van 370 kilometer per uur met een G-factor van maar liefst 12g vliegen zij een parcours dat alle natuurwetten tart. Ter vergelijking vallen de meeste mensen bij 9g al flauw! BudgetTickets heeft de hand weten te leggen op de beste plaatsen bij diverse Extreme Sports Evenementen. Zien is geloven, koop uw Extreme Sport kaartjes bij BudgetTickets en u maakt het mee

Extreme Sporten Kaarten

Als u op de tv uw ogen al nauwelijks kunt geloven, weet u niet wat u meemaakt als u er live bij bent. Met onze Extreme Sports kaarten geniet u zonder risico te nemen, van de waaghalzerij van anderen. Werden deze extreme sporten in eerder jaren voornamelijk gedomineerd door Amerikaanse durfals, een nieuwe garde dient zich aan. En hier is een getalenteerd aantal Europeanen bij. Dit maakt de Extreme Sport events nog ontvlambaarder dan ze al waren. Coureurs dwingen elkaar met huizenhoge combo’s tot grote risico’s om zo de uiteindelijke winnaar te bepalen. Logischerwijs zijn tickets voor deze adembenemende spektakels uitermate populair. Wilt u het beste zicht, dan is snel uw Extreme Sporten tickets bemachtigen het devies. BudgetTickets biedt de helpende hand, door kaartjes voor de beste plaatsen te bemachtigen. Laat de grabs en flips aan de pro’s over en grijp uw kans om erbij te zijn.

Extreme Sporten Evenementen

De beste Extreme sporten evenementen staan alweer gepland. De trukendoos wordt wijd opengegooid tijdens de FMX Fever in Ahoy. Wie zegt dat salto’s alleen door dolfijnen kunnen worden uitgevoerd zal hier zijn ogen uitkijken. Topcoureurs uit de Internationale scene zullen met metershoge tricks de gebaande paden van de motorcross in hoogte en breedte overtreffen. De vraag of ze na hun gewaagde tricks nog in het zadel weten te blijven kunt u live beantwoord zien. Zijn de sprongen van de motorcoureurs u niet hoog genoeg dan voldoet de Red Bull Air Race aan uw huizenhoge verwachtingen. Met lichtgewichte vliegtuigen wordt een parcours aangelegd waar duizelingwekkende manoeuvres garant staan voor een extreem spektakel. Er is maar een manier om te begrijpen wat ‘extreem’ in de ware zin van het woord betekent. Reserveer hier uw Red Bull Air Race kaarten en kijk uw ogen uit!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!