Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Foreigner tickets

Een concert bezoeken is het hoogtepunt van het jaar voor iedere Foreigner fan, want deze band weet hoe ze een show moeten geven die het publiek tevreden stelt. Dit is een band met een hele lijst van hits die een mix vormt van rocknummers die naadloos overgaan in langzame ballads om zo een onvergetelijke avond vol muziek te bieden. Foreigner concert kaarten zijn de beste manier om deze band op hun best te kunnen zien – op het podium. Als jij één van diegenen wilt zijn die in het publiek staat te genieten van de atmosfeer moet je zorgen dat je je Foreigner tickets krijgt, want zonder deze loop je een geweldige ervaring mis. Ga naar Budgetticket.nl en bestel deze tickets voordat het te laat is.

Foreigner concert

Een Foreigner concert is er één dat je jaren bij zal blijven. Foreigner staat bekend om hun fantastische live concerten welke een enorme aantrekkingskracht hebben op fans van deze supergroep. Foreigner concerten nemen het publiek mee op een reis langs hun hits van de afgelopen jaren en je zult zeker willen meedansen en meezingen. Foreigner concerten zullen je niet “Cold as Ice” laten, maar juist het tegenovergestelde! Wanneer je wilt genieten van een live show van deze fantastische band moet je zorgen dat je je Foreigner kaarten te pakken krijgt, en waar kun je deze belangrijke kaarten beter bestellen dan – bij Budgetticket.nl! Bezoek dus de site en zorg ervoor dat je de kans niet mist om Foreigner live te zien.

Over Foreigner

Foreigner is een Amerikaanse band die nu al meer dan 30 jaar bestaat. Hun leadzanger, Mick Jones, is echter Engels en hij is verantwoordelijk voor de herkenbare sound van de band. Foreigner heeft in veel landen hoog in de hitlijsten gestaan en één van hun grootste hits “I Want to Know What Love Is” heeft lange tijd op nummer 1 gestaan. Als je een Foreigner concert in Nederland wilt zien, moet je zorgen dat je je Foreigner tickets krijgt. Anders laat je de kans lopen om te genieten van deze tijdloze band en loop je een optreden mis dat voor altijd in je geheugen en je hart gegrift zal staan. De beste plaats om tickets te bemachtigen voor een Foreigner optreden in Nederland is bij Budgetticket.nl dus bezoek hun site, dan sta ook jij binnenkort tussen het publiek.

Gerelateerde evenementen