Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Glennis Grace tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Vrijdag, 20 april 2018 20-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 95,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Zaterdag, 21 april 2018 21-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Glennis Grace Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Glennis Grace concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Glennis Grace wel dromen en heeft u de albums van Glennis Grace inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Glennis Grace live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Glennis Grace tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Glennis Grace kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Holland zingt Hazes 2018 kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Holland zingt Hazes 2018 tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Glennis Grace kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Glennis Grace tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Glennis Grace Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Glennis Grace bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Glennis Grace tickets te vinden? Elk Glennis Grace concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Glennis Grace pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Glennis Grace concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Glennis Grace tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Glennis Grace kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Glennis Grace concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Glennis Grace tour!

Glennis Grace Concert HMH 2018

Op de concertagenda van Glennis Grace voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Glennis Grace tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Glennis Grace concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Glennis Grace tickets. Glennis Grace staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Glennis Grace concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Glennis Grace kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Glennis Grace tickets en zie Glennis Grace live in concert.

Gerelateerde evenementen