Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Gorillaz tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Lowlands 2018
Kendrick Lamar, The war on drugs, Dua Lipa, Dropkick Murpheys
Verschillende data 17-08-2018 Aanvang 12:00
BiddinghuizenNL
Evenemententerrein Walibi World
€ 229,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Gorillaz Ticket Informatie

De virtuele band Gorillaz is populairder dan ooit! Dit muziekproject van Damon Albarn (Blur) en Jamie Hewlett bracht onlangs hun derde studio album Plastic Beach uit en scoort daarmee weer hoog in de albumhitlijsten. Er staan voor dit jaar weer enkele geweldige live concerten van Gorillaz op het programma, die hun fans zeker niet mogen missen! Officiële Gorillaz kaarten zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket, dus wacht niet langer en bestel uw Gorillaz tickets voor het te laat is! Lowlands 2018 kaarten voor Evenemententerrein Walibi World zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Heeft u de Gorillaz altijd al eens live willen zien spelen? Dit is uw kans! Er staan weer enkele concerten van de Gorillaz op de kalender en concertkaartjes kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Maak gebruik van onze service en boek direct online Gorillaz tickets voor hun volgende concert!

Gorillaz Kaarten

Voor een virtuele band doen de Gorillaz het zeker niet slecht. Integendeel, 2D, Noodle, Murdoc Niccals en Russel Hobbs zijn echte wereldsterren geworden. Met songs als Clint Eastwood, Rock the House, Dirty Harry en Stylo scoorde Gorillaz grote hits door heel Europa. Als u de Gorillaz dit jaar nog live wilt zien, kunt u hier online Gorillaz ticketsbestellen. Kijk in onze concertagenda voor de 2018 tourdata van Gorillaz en boek direct online uw concertkaartjes. Zoals gebruikelijk worden uw Gorillaz kaarten na bestelling tijdig per aangetekende post naar u toegestuurd. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest concert tickets voor uw favoriete bands in handen te krijgen. Boek uw Gorillaz tickets vandaag nog en rock the house met Gorillaz!

Gorillaz Concerten

Na de albums Gorillaz en Demon Days bracht Gorillaz begin 2018 hun derde cd Plastic Beach uit. En net als de vorige Gorillaz albums, werd ook Plastic Beach een groot succes. Het is dan ook niet gek dat de fans met smart uitkeken naar de nieuwe Gorillaz concerten. Bij Budgetticket kunt u zeker en simpel concertkaarten bestellen voor alle live optredens van Gorillaz. Tickets voor Gorillaz concerten zijn erg gewild, dus twijfel niet te lang over het bestellen van uw kaartjes. Volg de eenvoudige instructies op deze speciale Gorillaz-pagina en u hoeft niets te missen van de nieuwe Gorillaz tour. Damon Albarn en Jamie Hewlett maken van elk concert een geweldige show, dus bestel tickets voor de Gorillaz ga helemaal uit uw dak op al hun hits!

Gerelateerde evenementen