Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Guus Meeuwis tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Groots Met Een Zachte G - De Wintereditie Vrijdag, 1 december 2017 01-12-2017 Aanvang 20:30
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 64,00 € 59,00* + servicekosten Bestel Tickets
Groots Met Een Zachte G - De Wintereditie Zaterdag, 2 december 2017 02-12-2017 Aanvang 20:30
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 64,00 € 55,00* + servicekosten Bestel Tickets
Guus Meeuwis 2018
Groots Met Een Zachte G
Vrijdag, 8 juni 2018 08-06-2018 Aanvang 19:45
EindhovenNL
Philips Stadion
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets
Guus Meeuwis 2018
Groots Met Een Zachte G
Zaterdag, 9 juni 2018 09-06-2018 Aanvang 19:45
EindhovenNL
Philips Stadion
€ 85,00* + servicekosten Bestel Tickets
Guus Meeuwis 2018
Groots Met Een Zachte G
Zondag, 10 juni 2018 10-06-2018 Aanvang 16:00
EindhovenNL
Philips Stadion
€ 85,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Guus Meeuwis Ticket Informatie

Met Guus Meeuwis tickets heeft u een grote kans een avond te beleven die u normaal alleen in films ziet! Deze Brabander is de laatste jaren uitgegroeid tot een van Neerlands populairste zangers. Meeuwis brak begin jaren negentig door met de band Guus Meeuwis & Vagant. De single Het is een Nacht stond wekenlang bovenaan de Nederlandse hitlijsten en is nu een echte klassieker. Ook toen Meeuwis er voor koos solo door te gaan, bleven de successen komen. Tickets voor concerten van deze getalenteerde zanger zijn dan ook erg gewild. Als u een live optreden van Guus Meeuwis wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres. Groots Met Een Zachte G - De Wintereditie kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Groots Met Een Zachte G - De Wintereditie tickets voor andere evenementen reserveren! Wij hebben speciaal voor u officiële Guus Meeuwis kaarten gereserveerd voor zijn fantastische stadionconcerten. Meeuwis zal het ongetwijfeld weer laten donderen en bliksemen! Wacht dus niet langer en bestel nu officiële Guus Meeuwis concert tickets voor u en uw vrienden!

Guus Meeuwis Concert Phillips Stadion Eindhoven

De stadionconcerten van Guus Meeuwis zijn legendarisch bij zijn fans. In 2006 hield de populaire zanger zijn eerste concert in het Phillips Stadion in Eindhoven. Dit was zo’n succes dat Guus Meeuwis nog meer live concerten zal geven in het PSV Stadion. Bovendien kondigde Guus Meeuwis ook al aan dat Groots Met Een Zachte G ook in 2017 zal worden gehouden! Tijdens deze concerten zullen alle bekende songs van Guus Meeuwis voorbij komen. Wie herinnert zich niet het aanstekelijke Kedeng, Kedeng (Per Spoor) of het gevoelige Geef Mij Nu Je Angst, een cover van de overleden André Hazes. Met ’t Dondert en ’t Bliksemt gaat het dak er gegarandeerd af! De single Brabant is uiteindelijk zelfs uitgegroeid tot het officieuze volkslied van de gelijknamige provincie. Wilt u de volgende keer ook deel uit maken van het volksfeest dat tijdens een Guus Meeuwis concert los barst, boek dan nu uw Guus Meeuwis tickets bij Budgetticket!

Guus Meeuwis - Groots Met Een Zachte G 2017

De Groots Met Een Zachte G concerten van Guus Meeuwis waren de laatste jaren een ongekend succes. Meeuwis heeft daarom besloten zijn inmiddels beroemde stadion tour uit te breiden met andere stadion concerten: Groot Met Een Zachte G. Naast kaarten voor Guus Meeuwis concerten in Carré Amsterdam kunt u ook al Guus Meeuwis tickets reserveren voor Groots Met Een Zachte G 2017! Hier zal Guus Meeuwis het publiek verwennen met zijn vrolijke en soms gevoelige songteksten. Een Guus Meeuwis concert is een ware belevenis! Kon u geen Guus Meeuwis tickets meer bemachtigen? Zoek dan niet verder. Budgetticket.nl heeft speciaal voor u Guus Meeuwis kaarten weten te reserveren. Als u deze nu bestelt hoeft u niets te missen van hits als Het Is Een Nacht, Dat Komt Door Jou, Genoten en Tranen Gelachen. Dus Tel Tot 3 en koop nu die felbegeerde Guus Meeuwis kaarten op Budgetticket.nl!

Gerelateerde evenementen