Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Havasi Zaterdag, 9 december 2017 09-12-2017 Aanvang 14:00
BudapestHU
Papp László Budapest Sportaréna
€ 89,00* + servicekosten Bestel Tickets
Havasi Zaterdag, 9 december 2017 09-12-2017 Aanvang 19:30
BudapestHU
Papp László Budapest Sportaréna
€ 85,00* + servicekosten Bestel Tickets
Havasi Zondag, 10 december 2017 10-12-2017 Aanvang 18:00
BudapestHU
Papp László Budapest Sportaréna
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Havasi Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Havasi concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Havasi wel dromen en heeft u de albums van Havasi inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Havasi live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Havasi tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Havasi kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Havasi kaarten voor Papp László Budapest Sportaréna zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Havasi tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Havasi kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Havasi tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Havasi Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Havasi bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Havasi tickets te vinden? Elk Havasi concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Havasi pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Havasi concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Havasi tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Havasi kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Havasi concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Havasi tour!

Havasi Concerten

Op de concertagenda van Havasi voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Havasi tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Havasi concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Havasi tickets. Havasi staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Havasi concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Havasi kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Havasi tickets en zie Havasi live in concert.

Gerelateerde evenementen