Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

Hockey Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

Hockey Tickets

Koop hier uw officiële hockey tickets en moedig Oranje aan. Nederland is een echt hockey land en zowel de vrouwen als de mannen van het nationale hockey elftal hebben al meerdere grote successen behaald in de afgelopen jaren. Slaat u zelf niet onverdienstelijk een balletje? Dan wilt u ongetwijfeld wel een zien hoe de recordinternationals als Jeroen Delmee en Teun de Nooijer het eraf brengen! Moedig de balvaardige elf aan samen met het Oranjelegioen. De Hockeywedstrijden van Oranje zijn altijd druk bezocht, dus zelfs al is uw pass nog zo doelgericht, het blijft bijna ondoenlijk om hockey kaarten voor Interlands van Nederland te scoren. Gelukkig heeft Budgetticket enkele strafcorners geriskeerd, en zijn er nu diverse hockey tickets in de aanbieding!

Hockey Kaarten

Het neusje van de zalm op hockeygebied is natuurlijk de Worldhockey Champions Trophy. Kaarten voor dit prestigieuze evenement dat zal plaatsvinden in Melbourne, zijn nu exclusief te bestellen op Budgetticket. Heeft u de verrichtingen van Oranje ook op de voet gevolgd, en heeft u er altijd al eens bij willen zijn? Dan is dit uw kans. Met de officiële Hockey kaarten van Budgetticket bent u erbij in Melbourne! Aangezien er geen Hockey World Cup op het programma staat, is de Worldhockey Champions Trophy het grootste en meest prestigieuze evenement van het jaar. De laatste keer dat Australië gastland was van de Worldhockey Champions Trophy in 1990, wist zij ook meteen de titel te veroveren. Met de op de overwinning gebrande Kookaburras is de titel voor Oranje nog een hele kluif. Kunnen zij de verwachtingen waarmaken? Alleen degene die een kaartje voor de Worldhockey Champions Trophy reserveert zal het live meemaken!

Hockey Wedstrijden

Als het op hockey wedstrijden aankomt, houden wij graag de vinger aan de pols. De World Hockey Trophy voor mannen is een van de grootste podia waar Nederland haar opwachting zal maken. Tijdens dit Internationale hockey toernooi zullen de Nederlandse mannen het opnemen tegen gastland Australië, Engeland, Duitsland, Korea en Spanje. Al dit spektakel zal live te zien zijn in het State Netball & Hockey Centre, Parkville. Tijdens dit meerdaagse hockey toernooi zal het als derde geplaatste Nederlandse mannen hockey team al hun krachten moeten verzamelen om de als eerste geplaatste Duitse Hockey Mannschaft te verslaan. Maar ook de underdogs Korea en Spanje zijn niet uit te vlakken. Zal het aankomen op de individuele kwaliteiten van topscorers zoals Ronald Brouwer en Teun de Nooijer? Of wordt het sprokkelen in een gezamenlijke team effort? Woon dit topklasse hockey evenement bij en zie het met eigen ogen!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!