Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Holland zingt Hazes tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Holland zingt Hazes 2018 Zaterdag, 14 april 2018 14-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 105,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Vrijdag, 20 april 2018 20-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 95,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Zaterdag, 21 april 2018 21-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland Zingt Hazes - Kerst Editie
Xander de Buisonje, Danny de Munk, Anita Meyer
Vrijdag, 21 december 2018 21-12-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 89,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Holland zingt Hazes Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Holland zingt Hazes concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Holland zingt Hazes wel dromen en heeft u de albums van Holland zingt Hazes inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Holland zingt Hazes live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Holland zingt Hazes tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Holland zingt Hazes kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Holland zingt Hazes 2018 kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Holland zingt Hazes 2018 tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Holland zingt Hazes kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Holland zingt Hazes tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Holland zingt Hazes Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Holland zingt Hazes bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Holland zingt Hazes tickets te vinden? Elk Holland zingt Hazes concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Holland zingt Hazes pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Holland zingt Hazes concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Holland zingt Hazes tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Holland zingt Hazes kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Holland zingt Hazes concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Holland zingt Hazes tour!

Holland zingt Hazes Concerten

Op de concertagenda van Holland zingt Hazes voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Holland zingt Hazes tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Holland zingt Hazes concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Holland zingt Hazes tickets. Holland zingt Hazes staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Holland zingt Hazes concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Holland zingt Hazes kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Holland zingt Hazes tickets en zie Holland zingt Hazes live in concert.

Gerelateerde evenementen