Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00
Volg Budgetticket
en win tickets!

Informatie

Zoek tickets

Informatie

Budgetticket Kaarten en Tickets

Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets. Budgetticket is een private en onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor populaire en uitverkochte (sport) evenementen, concerten en tickets voor plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. De door Budgetticket aangeboden tickets worden verkregen door een uitgebreid netwerk van contacten. Budgetticket is op geen enkele manier gerelateerd aan officiële verkooppunten of organisatoren van de betreffende evenementen. De prijs van de tickets aangegeven op de website reflecteren de kosten, tijd en moeite om de door u gewenste tickets te kunnen bemachtigen. De prijs komt tot stand door de marktwerking van vraag en aanbod; prijzen kunnen dus fluctueren. Door een snelle afhandeling en service biedt Budgetticket u de mogelijkheid om de laatst beschikbare tickets te verkrijgen. Uiteraard worden uw bestelde tickets per aangetekende post bij u afgeleverd.

Kaarten voor Concerten

Heeft u altijd al eens een concert willen bijwonen van een wereldster zoals; Madonna, Lenny Kravitz of misschien wel Andre Rieu? Budgetticket heeft voor vele concerten van topartiesten verscheidene concert tickets beschikbaar. Op onze speciale concert pagina vindt u een uitgebreide selectie van concerten voor zowel binnen- als buitenland. Of u nu een concert van Beyoncé in Parijs wilt meemaken of een intiemer optreden van John Mayer in het Paradiso in Amsterdam, bij Budgetticket kunt u altijd terecht voor de beste plaatsen. Staat het concert waar u graag bij wilt zijn niet op onze website? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice, zij zullen alles in werk stellen om alsnog de door u gewenste concert tickets te bemachtigen. Bestel nu uw concert tickets eenvoudig en veilig bij Budgetticket!

Voetbalkaartjes

Bij Budgetticket kunt u terecht voor vrijwel alle voetbal tickets! Wat dacht u van één van de spannendste voetbalcompetities in Europa? Zoals de Spaanse Primera Division, de Italiaanse Serie A, de Engelse Premier League of de Duitse Bundesliga! Zoekt u het liever wat dichter bij huis? Geen probleem, bij Budgetticket kunt voetbal tickets reserveren voor vele Eredivisie wedstrijden. Naast voetbal tickets voor Europese topcompetities heeft Budgetticket onder andere voetbal tickets beschikbaar voor het Nederlands Elftal en Jong Oranje. Wie wil er nu niet een schitterende wedstrijd van het Nederlands Elftal of Jong Oranje meemaken! Twijfel niet langer en bestel vandaag nog uw unieke voetbal tickets voor de meest bloedstollende voetbal wedstrijden. Natuurlijk bestelt u deze voetbal tickets zeker & simpel bij Budgetticket.nl!

Contactgegevens
Budgetticket 
E-mail: info@budgetticket.nl
Telefoon:  +31 (0) 50 201 1521

Whatsapp: +316 19246321

Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur

Zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur uitsluitend per e-mail bereikbaar. 

LET OP: 31 december sluiten wij om 13 uur.

Wij zijn op de volgende feestdagen gesloten:

Nieuwjaarsdag - 1 januari 2016
2e paasdag - 28 maart 2016
Koningsdag - 27 april 2016
Hemelvaartsdag - 5 mei 2016
2e pinksterdag - 16 mei 2016
2e kerstdag - 26 december 2016