Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
James Blunt Dinsdag, 8 mei 2018 08-05-2018 Aanvang 20:00
BudapestHU
Papp László Budapest Sportaréna
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets
James Blunt Dinsdag, 22 mei 2018 22-05-2018 Aanvang 20:00
OsloNO
Sentrum Scene
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

James Blunt Ticket Informatie

Een concert is de perfecte plaats om te genieten van muziek zoals die bedoeld is: live gezongen door de artiest. James Blunt kent zijn vak en geeft zijn publiek altijd een geweldige show. Als jij een fan bent, dan wil je vast en zeker zo vroeg mogelijk James Blunt tickets aanschaffen zodat je een goed plekje hebt bij het concert. Het moet heerlijk zijn om James Blunt tickets in je zak te hebben en hem binnenkort zijn populaire nummers live horen spelen. Wil je dat James Blunt jou vertelt You’re Beautiful dan moet je snel tickets gaan halen. Dat doe je bij Budgetticket.nl waar de beste James Blunt tickets te koop zijn via een zeer eenvoudig bestelsysteem. James Blunt kaarten voor Papp László Budapest Sportaréna zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online James Blunt tickets voor andere evenementen reserveren!

James Blunt Concerten

Bij een James Blunt concert ga je terug naar wat muziek eigenlijk betekent. Dat kun je zelf meemaken als je hem op tour gaat zien. James Blunt live horen valt met niets te vergelijken, zeker als hij een akoestische set speelt. Het hele publiek zit ademloos te luisteren! Bij een James Blunt concert kun je het allerbeste verwachten en tickets zijn dan ook een muzikaal kadootje. Een James Blunt concert is geweldig als je van rustige muziek houdt. De zeer getalenteerde James Blunt stopt hart en ziel in zijn muziek. Wil je deze ongelooflijke man zelf meemaken dan moet je snel concert kaarten kopen bij Budgetticket.nl. Doe het vandaag nog want anders zijn ze uitverkocht.

Over James Blunt

James Blunt komt uit Engeland en hij begon zijn carriere in het leger. Zijn talent voor zingen kwam al snel naar voren en hij realiseerde zich dat dit zijn roeping was. Hij bracht twee albums uit, You’re Beautiful en Back to Bedlam. Ze stonden allebei bovenaan de hitlijsten. Dit leidde in korte tijd tot enorm succes en James Blunt is nu overal bekend. Heb je zin in een avond onvergetelijke muziek gezongen door de ultieme romanticus, dan ga je naar een James Blunt concert in Nederland. Bij Budgetticket.nl vind je alles over het volgende James Blunt concert in Nederland en je kunt er ook je tickets boeken. Binnenkort ben jij aan de beurt om mee te zingen met deze fantastische man!

Gerelateerde evenementen