Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Jeroen van der Boom tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Holland zingt Hazes 2018 Zaterdag, 14 april 2018 14-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 95,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Vrijdag, 20 april 2018 20-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 85,00 € 79,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Zaterdag, 21 april 2018 21-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Jeroen van der Boom Ticket Informatie

Jeroen van der Boom was al sinds zijn tienerjaren bezig met zingen, maar de zanger brak pas in 2007 door met de mega-hit Jij Bent Zo. Jeroen van der Boom begon zijn carrière als tv-presentator, maar zijn grote liefde lag toch op het podium. De single Jij Bent Zo gaf Jeroen van der Boom eindelijk zijn grote doorbraak en bezorgde hem direct een vette nummer 1 hit. Sinds die tijd is Jeroen van de Boom een van de populairste zangers van Nederland en vliegen de Jeroen van de Boom tickets over de toonbanken. Als u Jeroen van der Boom live wilt bewonderen tijdens een van zijn concerten, dan kan dat met de officiële Jeroen van der Boom kaarten van Budgetticket! Holland zingt Hazes 2018 kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Holland zingt Hazes 2018 tickets voor andere evenementen reserveren! Bestel hier zeker en simpel tickets voor Jeroen van der Boom concerten en zing luidkeels mee met prachtige songs als Eén Wereld, Werd de Tijd Maar Teruggedraaid en natuurlijk Jij Bent Zo!

Jeroen van der Boom Kaarten

Live optredens van Jeroen van der Boom zijn veel meer dan een “gewoon” concert. Jeroen van der Boom weet zijn publiek niet alleen op de banken te krijgen met zijn prachtige nummers, maar geeft elk concert weer een geweldige show weg. Zo is Jeroen van der Boom niet vies van imitaties van andere bekende Nederlanders. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de muziek en op dat gebied is Jeroen van der Boom een echte topper! Bestel hier uw tickets voor Jeroen van der Boom concerten en zie uw idool live de mooiste nummers zingen. Naast de songs van zijn album Jij Bent Zo, laat Jeroen van der Boom ook regelmatig prachtige covers horen als You Look Wonderful Tonight. Kunt u niet meer wachten tot de volgende live show van Jeroen van der Boom? Bestel hier online uw Jeroen van der Boom concert kaarten!

Jeroen van der Boom Concerten

Tot Jij Bent Zo hadden nog maar weinig mensen van Jeroen van der Boom gehoord, maar dat is nu wel anders. Met Jij Bent Zo en Eén Wereld scoorde deze charmante zanger twee nummer 1 hits en daarnaast werd hij gevraagd om Gerald Joling te vervangen bij De Toppers. Jeroen van der Boom blijft natuurlijk ook gewoon solo optreden en voor die concerten kunt u natuurlijk tickets bestellen bij Budgetticket! Voor de komende maanden staan er weer enkele fraaie live optredens van Jeroen van der Boom op onze concertagenda en daarvoor kunt u nu uw concert tickets bestellen! Bij Budgetticket.nl kunt u binnen enkele minuten Jeroen van der Boom tickets reserveren, dus wacht niet langer en bestel direct uw concertkaarten voor Jeroen van der Boom. De tickets worden na bestelling tijdig per aangetekende post bij u thuisbezorgd!

Gerelateerde evenementen