Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Jochem Myjer tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Jochem Myjer Donderdag, 8 februari 2018 08-02-2018 Aanvang 20:00
EnschedeNL
Wilminktheater
 
Niet Beschikbaar
Jochem Myjer Dinsdag, 22 mei 2018 22-05-2018 Aanvang 20:00
Den HaagNL
Zuiderstrand Theater
€ 45,00* + servicekosten Bestel Tickets
Jochem Myjer Woensdag, 23 mei 2018 23-05-2018 Aanvang 20:00
Den HaagNL
Zuiderstrand Theater
€ 49,00* + servicekosten Bestel Tickets
Jochem Myjer Donderdag, 24 mei 2018 24-05-2018 Aanvang 20:00
Den HaagNL
Zuiderstrand Theater
€ 39,00* + servicekosten Bestel Tickets
Jochem Myjer Dinsdag, 19 juni 2018 19-06-2018 Aanvang 20:00
Den HaagNL
Zuiderstrand Theater
€ 45,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Jochem Myjer Ticket Informatie

Tickets voor een cabaret voorstelling van Jochem Myjer zijn tegenwoordig bijna niet meer te krijgen! De in Leiden geboren cabaretier is een van de populairste komieken van Nederland. De Jochem Myjer cabaret shows Adéhadé en Yeee-haa! waren grote successen en momenteel trekt de cabaretier volle zalen met zijn theater tour De Rust Zelve. Jochem Myjer staat bekend als een van de meest energieke en hilarische komieken die er op dit moment is. Jochem Myjer cabaret kaarten zijn dan ook een garantie voor een fantastische avond vol humor. Jochem Myjer kaarten voor Zuiderstrand Theater zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Jochem Myjer tickets voor andere evenementen reserveren! Wilt u een avondje heerlijk lachen met uw vrienden? Ga dan naar Budgetticket.nl en bestel direct uw kaarten voor Jochem Myjer theater! Na bestelling worden uw Jochem Myjer tickets door onze onvermoeibare koerier bij u thuis of bij uw hotel bezorgd.

Jochem Myjer Cabaret Kaarten

Geen cabaretier die zoveel energie heeft als Jochem Myjer! Kaarten voor zijn cabaret voorstellingen zijn enorm gewild en vliegen in recordtempo de deur uit. Jochem Myjer gunt de lachspieren van zijn publiek geen moment rust en dendert als een sneltrein vol humor over de zaal heen. Als u het tempo van deze cabaretier denkt aan te kunnen, moet u beslist cabaret tickets voor Jochem Myjer boeken. Wegens het grote succes van zijn nieuwste cabaret voorstelling zijn er extra shows gepland van Jochem Myjer. De Rust Zelve is wederom een grote hit bij cabaret liefhebbers en de recensies zijn lovend! Grijp dus deze buitenkans en bestel de allerlaatste Jochem Myjer kaarten op Budgetticket.nl. Dit is misschien wel uw laatste kans om tickets te kopen voor De Rust Zelve van Jochem Myjer!

Jochem Myjer Theater Tour 2017

Wakker worden! Jochem Myjer is weer begonnen met een nieuwe theater tour. Met De Rust Zelve reist de cabaretier heel Nederland door om de schouwburgen te doen schudden van het lachen. Jochem Myjer is onnavolgbaar op het podium. Tijdens zijn Yeee-Haa! tour noemde hij zichzelf al eens een Jonge, Onhandige, Chaotische, Hyperactieve, Energieke Malloot! Myjer staat bekend om zijn fantastische imitaties, maar laat tijdens zijn voorstellingen ook zien zeer muzikaal te zijn. Jochem Myjer won al enkele prestigieuze cabaret prijzen en de Jochem Myjer dvd’s zijn zeer populair. Het is echter nog veel leuker om deze cabaretier live te zien! Kaarten voor de nieuwe Jochem Myjer tour kunt u bij Budgetticket reserveren. De Jochem Myjer tickets worden echter in razend tempo verkocht, dus wacht niet te lang met bestellen!

Gerelateerde evenementen