Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Jools Holland Tickets

Jools Holland begon zijn muzikale solocarrière in 1978. Hij begon met Boogie Woogie, een muziekstijl die in de jaren zeventig populair werd. Jools Holland’s boogie woogie composities werden in danszalen en in disco’s gedraaid. Als je de ‘boogie woogie’ wilt dansen, koop dan nu een Jools Holland ticket. Als je de beat van de boogie wilt voelen en zin hebt om te swingen, koop dan hier je Jools Holland tickets. Wil je dansen op boogie woogie muziek, zorg er dan voor dat je Jools Holland Concert kaarten te pakken krijgt. Beleef opnieuw het gevoel van de jaren zeventig tijdens dit concert. Feel the groove en swing de pan uit! Koop nu je ticket bij Budgetticket!

Jools Holland live in Paradiso

Jools Holland heeft een nieuwe band opgericht die ‘Jools Holland Big Band’ heet. De band bestaat uit Jools Holland en een van de leden van zijn eerste band Squeeze. Later werd dit het Rhythm & Blues Orchestra, een orkest bestaande uit achttien muzikanten. Als je deze geweldige boogie woogie songs die hij in de jaren zeventig populair heeft gemaakt weer wilt beluisteren, bezoek dan een van de concerten van de Jools Holland Tour. Haal herinneringen op aan de jaren zeventig tijdens het Jools Holland Concert. Boogie met deze klassiekers en wees erbij met de Jools Holland Tour. Swing op de melodieën van de jaren zeventig tijdens deze concerten. Luister naar de geweldige boogie woogie tunes uit de seventies en bezoek een van de concerten van deze tour. Vergeet niet om je tickets te kopen bij Budgetticket!

Over Jools Holland

Jools Holland is een Engelsman die werd geboren in Blackheath, Londen. Hij werd geboren op 24 januari in 1958. Als muzikant hoort hij bij het genre van de jazz, rhythm & blues en boogie woogie. Jools Holland bespeelde verschillende instrumenten zoals piano, keyboard en gitaar. Hij heeft de band ‘Squeeze’ opgericht. Als artiest steunt hij liefdadigheidsinstellingen en hij staat bekend om zijn filantropische werkzaamheden. Als je deze Engelse meesterpianist wilt horen, maak dan een live optreden mee tijdens zijn Jools Holland Concert in Nederland. Voeg je bij de rest van zijn fans en reserveer je ticket voor het Jools Holland Concert in Nederland bij Budgetticket!

Gerelateerde evenementen