Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Joss Stone Tickets

Right To Be Wrong, Tell Me ‘Bout It en You Had Me. Dit zijn slechts enkele van de vele hits van soul zangeres Joss Stone. Jocelyn Eve Stoker is pas begin 20, maar nu al een van de grootste en meest succesvolle jazz en soul artiesten van dit moment! Joss Stone debuteerde op haar vijftiende met het album The Soul Sessions en is sindsdien niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten. Ook het vierde en nieuwste album van Joss Stone, Colour Me Free, is weer een groot succes. De concertagenda van Joss Stone staat altijd vol gepland en komend jaar zal ze ook weer een live concert geven in Nederland. Officiële Joss Stone concert kaarten zijn nu beschikbaar bij Budgetticket.nl. Op onze website bent u binnen een paar muisklikken zeker van Joss Stone tickets voor een van de live concerten uit haar nieuwe tour. Uw Joss Stone kaarten worden per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest concert tickets voor Joss Stone te bemachtigen!

Joss Stone Kaarten

Tell Me ‘Bout It, Joss Stone is weer in het land! Kaarten voor het volgende Joss Stone concert zijn nu online bestelbaar bij Budgetticket. De beroemde Britse soul zangeres, die praktisch elk concert blootvoets optreedt, heeft al vele miljoenen muziekliefhebbers weten te betoveren met haar schitterende stem en zal dat ook met u doen! Joss Stone scoorde wereldwijd al enkele smash hits en werkte al eens samen met beroemdheden als Santana, Queen-gitarist Brian May, Rolling Stones-zanger Mick Jagger en Lauryn Hill. Het is dan ook niet gek dat de vraag naar Joss Stone tickets erg groot is. De Joss Stone concertkaarten zijn een grote hit en vele mensen hebben al kaartjes bij ons gereserveerd voor het volgende Joss Stone live concert in Nederland. Bent u fan van Joss Stone? Kaarten voor haar concert kunt u snel en veilig boeken op Budgetticket.nl.

Concertagenda Joss Stone

Joss Stone heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De jonge Britse soul-zangeres debuteerde op vijftienjarige leeftijd met het Joss Stone album The Soul Sessions, dat internationaal een groot succes werd. Haar tweede album Mind, Body & Soul deed het nog iets beter en de cd Introducing Joss Stone kwam zelfs op nummer 1 in de Nederlandse Album top 50! Met verschillende haarstijlen en haar blootvoetse concerten is Joss Stone altijd spraakmakend. Droomt u er van om live mee te zingen met Joss Stone songs als You Had Me, Spoiled en Tell Me ‘Bout It of met songs van haar nieuwste cd Colour Me Free? Joss Stone tickets zijn nu te bestellen bij Budgetticket. Joss Stone geeft altijd haar hele ziel en zaligheid tijdens een optreden en zal dat ook nu weer doen. Echte fans mogen dit Joss Stone concert niet missen. Bestel daarom uw Joss Stone concert tickets bij Budgetticket, de grootste ticketbroker van Nederland!

Gerelateerde evenementen