Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

K1 Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

K1 Tickets

K1 is een vechtsport evenement welke voor het eerst in Japan werd gehouden. Sindsdien is K1 erg populair geworden en houdt dit evenenemt jaarlijks duizenden mensen over de gehele wereld aan de buis gekluisterd. Bent u ook één van die mensen die alle K1 wedstrijden op voet volgt? Dan is het zeker een aanrader om u zelf eens een K1 ticket te goed te doen. En met eigen ogen de high kicks en knock outs te beleven! Wilt u deel uitmaken van dit spektakel? Boek dan nu uw K1 tickets bij Budgetticket. U gaat gegarandeerd een spetterend toernooi tegemoet, want alleen de allerbeste nemen deel aan de beruchte K1 toernooien. Wereldwijd worden er dan ook competities gehouden die uiteindelijk bepalen welke vechters een deelname aan de K-1 World Grand Prix in Japan verdienen. Bestel uw K1 kaarten snel want het zou natuurlijk zonde zijn als u achter het net vist en een heus K1 duel zou moeten missen.

K1 Kaarten

Wanneer u een liefhebber of beoefenaar bent van kickboksen, kung-fu of karate dan moet u echt eens een live K1 toernooi hebben meegemaakt. Net als de Formule 1 is de K1 een van de hoogst behaalbare vechtsport competities in de wereld. Tijdens een K1 evenement krijgt u dan ook uitsluitend de beste internationale vechters te zien, waarin de Nederlanders zeker een dominante rol spelen. U kunt erbij zijn door een K1 kaart aan te schaffen. Met een K1 ticket gaat u zonder meer een enerverend duel tegemoet. K1-competities worden wereldwijd gehouden, zo ook in Nederland, welke jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers trekt. Dus maak nu uw bestelling bij Budgetticket definitief en aanschouw de low kicks, jabs en de hele kicks uitgevoerd door vechters van de wereld.

Over K1

K1 kan zeker gezien worden als het meest prestigieuze vechtsport evenement in de wereld. Dit evenement dat in Japan werd geïntroduceerd, kent drie verschillende toernooien: ‘K1 Max’ (gewichtsklasse tot 70 kg), ‘K1 Heavyweight’(70 tot 100 kg) en tot slot ‘K1 World Grand Prix’ ( >100 kg). Sinds de oprichting van de K1 in 1992 hebben al verschillende Nederlanders uitmuntende prestaties geleverd. Nederlandse toppers die dit vechtsport evenement al wisten te winnen zijn; Peter Aerts, Ernesto Hoost, Remy Bonjasky en niet te vergeten Sem Schilt. Haal nu uw K1 kaarten exclusief bij Budgetticket en wees getuige van de beste gevechten! Voor elk van deze K1 toernooien geldt dat u zonder twijfel een schitterende competitie krijgt te zien. Zorg dus dat u deze unieke K1 tickets zo snel mogelijk in huis haalt. Uiteraard besteld u deze K1 kaarten gemakkelijk bij Budgetticket!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!