Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Mad Cool 2018 Donderdag, 12 juli 2018 12-07-2018 Aanvang 16:00
MadridES
Caja Magica
€ 119,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Kasabian Ticket Informatie

Kasabian is een van die bands die niet alleen op de Engelsen grote invloed heeft gehad, maar ook op de rest van de wereld. De muziek van Kasabian is een mix van Indie rock, neo prog en elektronische muziek. In hun muziekgenre is de band een van de beste. Als u van Indie rock of neo prog houdt en wilt rocken met hun geweldige muziek, koop dan nu Kasabian tickets bij Budgetticket! Mad Cool 2018 kaarten voor Caja Magica zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Mis deze unieke kans niet en ontmoet een van de leukste Engelse bands. Keep on rockin’ en zorg dat u Kasabian concert kaarten krijgt. Beleef een dag met Indie rock en Neo prog muziek. Bestel nu uw Kasabian tickets. Ga helemaal uit uw dak tijdens het volgende Kasabian concert in Nederland. U kunt voor alle plaatsen tickets reserveren bij Budgetticket! Twijfel dus niet langer en bestel uw officiële Kasabian kaarten vandaag nog!

Kasabian Kaarten

Kasabian is een van de meest geliefde Engelse bands vanwege hun bijdrage aan het genre van de Indie rock, neo prog en elektronische muziek. Kasabian maakte een groot aantal platen en werd niet alleen in hun eigen land, maar ook internationaal, de favoriet van het publiek. Veel van hun fans kijken er naar uit om een Kasabian concert bij te wonen. Als u van deze muzieksoort wilt genieten, ga dan naar een van de Kasabian concerten. Luister naar rockmuziek tijdens de Kasabian tour. Beleef de veelzijdigheid van deze geweldige stageband en koop Kasabian tickets. Wilt u weer eens lekker rocken dan moet u absoluut naar Kasabian concerten in Nederland gaan. Tijdens de nieuwe Kasabian tour zult u beslist blijven rocken. Reserveer een zitplaats en koop nu uw tickets bij Budgetticket!

Over Kasabian

Kasabian is niet de oorspronkelijke naam van de band. Eerst heetten ze Saracuse, maar later veranderden ze de naam van de band in Kasabian naar de naam van Linda Kasabian. Zij was lid van de Charles Manson sekte en bestuurde na de moorden de vluchtauto. De band komt oorspronkelijk uit Leicester, Engeland. Als u van Indie rock en neo-prog houdt, is een Kasabian concert in Nederland een van de concertevenementen voor Indie rock liefhebbers waar naar wordt uitgekeken. Wilt u een geweldige avond hebben met Indie rock en elektronische muziek, bezoek dan samen met andere fans hun volgende concert. Koop uw tickets voor het Kasabian concerten nu bij Budgetticket!

Gerelateerde evenementen