Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Lady Gaga Tickets

De elektropop uit de jaren ’90 is helemaal terug! Dat heeft Lady Gaga inmiddels bewezen. De Amerikaanse singer/songwriter scoorde smash hits met nummers als Poker Face, Paparazzi, Bad Romance en Telephone. Lady Gaga kan echter meer dan leuk zingen. Ze schrijft haar eigen teksten en ontwerpt haar eigen videoclips. Met Just Dance werd ze zelfs genomineerd voor een Grammy Award. Lady Gaga is nu een echte wereldster en de Lady Gaga tickets zijn dan ook niet aan te slepen. Gelukkig voor u is Budgetticket er nog! Wij hebben kaarten voor het komende Lady Gaga concert in Nederland weten te reserveren. Na het uitbrengen van haar nieuwe album van Lady Gaga, Born This Way, zal Lady Gaga weer aan een nieuwe tour beginnen dus bestel uw tickets direct en zie Lady Gaga live in concert!

Lady Gaga Kaarten

Lady Gaga scoorde grote hits met haar dance songs Just Dance, Poker Face en Paparazzi, maar ze is veel meer dan een simpele dance artiest. Lady Gaga speelt al piano sinds haar vierde en schreef haar eerste nummer toen zijn pas 13 jaar oud was. Dit natuurtalent wordt nu gezien als de nieuwe "Queen of Pop" dankzij de Lady Gaga albums The Fame en Born This Way. Met haar nieuwe 2018 tour komt Lady Gaga naar u toe. De zalen zijn al geboekt en de Lady Gaga kaarten liggen hier op u te wachten. Kijk in de Budgetticket concertagenda voor de komende Lady Gaga concerten en bestel tickets voor uw favoriete optreden. Als u zeker wilt zijn van uw plaatsje in het publiek bij het Lady Gaga concert in Nederland, bestel dan hier uw Lady Gaga tickets op een snelle en veilige manier!

Lady Gaga Concert Ziggo Dome

De naam Lady Gaga klinkt misschien kinderachtig, maar dat is deze Amerikaanse zangeres allerminst! Op zeer jonge leeftijd begon Lady Gaga met het schrijven van haar eigen nummers en ze werkte al samen met de grootste artiesten ter wereld. Lady Gaga laat zich inspireren door legendarische artiesten als David Bowie en bands als Queen. Haar artiestennaam is zelfs gebaseerd op het beroemde Queen-nummer Radio Ga-Ga. Met haar combinatie van dance en pop muziek is Lady Gaga nu zelf uitgegroeid tot een grootheid! En dat is te merken aan de verkoop van Lady Gaga tickets. Vele honderden fans zijn u al voorgegaan met het bestellen van kaarten voor Lady Gaga concerten. Boek hier uw Lady Gaga concert tickets en just dance the night away!

Gerelateerde evenementen