Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Lenny Kravitz Tickets

Lenny Kravitz is een muzikale duizendpoot! Deze zanger, componist, arrangeur en platenproducent, die vier keer achter elkaar de prestigieuze Grammy Award in de wacht sleepte komt binnenkort weer op tour! Lenny Kravitz tickets voor zijn aanstaande concerten vind u hier op Budgetticket! Deze artiest biedt echt voor elk wat wils. Of u nu van rock, soul, reggae of romantische ballads houdt, Kravitz is van alle markten thuis! Zijn muziek is genre overstijgend en zijn fans komen dan ook uit alle hoeken van de muziekwereld. Dit betekent tevens dat Lenny Kravitz kaarten altijd zonder bedenkingen de deur uitvliegen! Reserveer dan ook nu de laatste kaartjes voor Lenny Kravitz als u erbij wilt zijn. De Let Love Rule Tour raast door Europa. Mis de boot niet en bestel de officiële Lenny Kravitz tickets snel!

Lenny Kravitzm Ziggo Dome

Een Lenny Kravitz concert is uw kans om een van de meest veelzijdige muzikanten van de laatste decennia aan het werk te zien. Een artiest die met zijn tijd meegaat en altijd hip blijft, zonder zijn roots te verloochenen. Zijn liefde voor de jaren ’60 en ’70 ontwikkelde zich in zijn ouderlijk huis in New York. Dit aangeboren gevoel voor funk en soul wordt tijdens Lenny Kravitz concerten nog een ruim overgoten met een Kravitz rock sausje om de cross-over sound te krijgen die alleen Lenny Kravitz tot in de puntjes beheerst! Dat Lenny Kravitz nog niets aan kracht heeft ingeboet toont het succes van zijn recente album It Is Time for a Love Revolution. De hoogste tijd dus om de man op het podium te zien! Bestel hier de officiële Lenny Kravitz tickets en zing en swing mee met hits als American Woman, Fly Away en Are You Gonna Go My Way!

Concertagenda Lenny Kravitz

De Lenny Kravitz concertagenda laat u Dancin' till dawn! De Lenny Kravitz LLR Tour brengt uw favoriete artiest binnen onze landsgrenzen. Alles wat u nu nog hoeft te doen is kaartjes voor Lenny Kravitz te bemachtigen! Zie deze charismatische rocker van dichtbij op de Let Love Rule Tour met de Lenny Kravitz kaarten van Budgetticket. Een artiest in de ouderwetse zin van het woord, een muzikant die zijn eigen instrumenten bespeelt en zijn eigen teksten schrijft, dat is Lenny Kravitz! Tickets zijn hun gewicht in goud waard. U krijgt bijna een half orkest voor de prijs van een popartiest! Kravitz kan namelijk bijna alle soorten instrumenten bespelen; gitaar, keyboard, slagwerk, piano, bas en harmonica, Lenny Kravitz draait zijn hand nergens voor om! Aarzel niet en reserveer de laatste plaatsen om dit muziek icoon met eigen ogen te zien!

Gerelateerde evenementen