Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Lionel Richie
All The Hits with Chic featuring Nile Rodgers
Zondag, 15 april 2018 15-04-2018 Aanvang 20:00
ChristchurchNZ
Horncastle Arena
 
Niet Beschikbaar

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Lionel Richie Ticket Informatie

De hamvraag is: ‘Wie kent Lionel Richie nu niet?’ Hij is de man die met liedjes als ‘All Night Long’, ‘Say You, Say Me’ en ‘Hello’ eeuwige roem heeft vergaard. Lionel Richie is terug om u opnieuw een serenade te brengen! De Lionel Richie tickets vliegen dan ook als warme broodjes over de toonbank! De legendarische singer/songwriter uit Tuskegee, Alabama maakte van zijn muziek tijdloze, grens overschrijdende klassiekers. Zorg dat u op de eerste rij komt te zitten met uw Lionel Richie kaartjes en haal het verleden weer op met zijn songs. Uw Lionel Richie ticket is uw toegang tot zijn hart en hij zal het uwe ook niet onbetuigd laten! Laat u opnieuw en in persoon geraakt worden door zijn songs. De laatste Lionel Richie kaarten zijn te koop zijn bij Budgetticket!

Lionel Richie Concert Amsterdam

Lionel Richie is de grootmeester van de rhythm & blues. Lionel Richie heeft de massa’s continu aangegrepen met zijn pure muziek. Zijn strelende stem en hartontroerende teksten hebben hem fans over de hele wereld opgeleverd. Zijn mega hits ‘Hello’ en ‘All Night Long’ kunnen door hele volksstammen woord voor woord worden meegezongen! Dit is uw kans om hem ook uw hart te laten veroveren op de aankomende Lionel Richie tour. Lionel live is een onvergetelijke ervaring! Het enige dat u hoeft te doen, is nu meteen een Lionel Richie kaartje kopen, u hoeft er niet eens de deur voor uit! Tijdens het Lionel Richie concert gaat u terug in de tijd wanneer hij zijn originele hits live ten gehore zal brengen. Reserveer hier snel uw Lionel Richie tickets en u ziet de legende live!

Concertagenda Lionel Richie

In de jaren zeventig maakte Lionel Richie deel uit van de beroemde groep ‘The Commodores’. Dankzij zijn muzikaal talent en hartveroverende stem, werd zijn succes alleen maar groter nadat hij op de solotour gegaan was. Lionel Richie is de man van de hedendaagse ballademuziek en zijn liedjes zijn absoluut tijdloos. De Lionel Richie concertagenda is weer bijgewerkt en de superster vergeet ook Nederland niet op zijn wereldtournee. Laat u betoveren door deze internationale ster op het aankomende Lionel Richie concert in Nederland. Nu of nooit! De zanger heeft over de hele wereld fans van alle leeftijden, dus Lionel Richie tickets zijn zeer gewild. Zie de legende van dichtbij en reserveer hier uw Lionel Richie tickets nu het nog kan!

Gerelateerde evenementen