Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Periode

Maand

Prijs

Genre

Populaire Events Amsterdam Arena

evenemten per pagina
4 Evenementen
Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Jay-Z & Beyoncé Van 19 juni 2018
Tot 20 juni 2018
AmsterdamNL
Amsterdam Arena
€ 105,00 € 99,00* + servicekosten Bestel Tickets
Kensington Zaterdag, 14 juli 2018 14-07-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Amsterdam Arena
€ 39,00 € 35,00* + servicekosten Bestel Tickets
Nederlands Elftal - Duitsland Zaterdag, 13 oktober 2018 13-10-2018 Aanvang 20:45
AmsterdamNL
Amsterdam Arena
€ 55,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Amsterdam Arena Ticket Informatie

De Amsterdam Arena is het grootste stadion van Nederland! De thuishaven van de Amsterdamse voetbalclub Ajax biedt ruimte aan meer dan 50.000 toeschouwers. Er wordt echter veel meer gedaan in de Arena dan alleen gevoetbald. Ook vinden er regelmatig concerten plaats van grote bands als U2 en de Toppers in Concert. Een kaartje boeken voor uw favoriete artiest, band of sport evenement is nog nooit zo simpel geweest als nu. Op Budgetticket.nl kunt u snel en veilig online al uw Amsterdam Arena kaarten boeken, van concert kaarten tot voetbal tickets! Met haar schuifbare dak is de Amsterdam Arena een uniek stadion in de wereld! Het is dan ook niet voor niets dat sterren van over de hele wereld naar Amsterdam komen om daar een live concert te geven. Wilt u hier ook een keer bij zijn, ga dan nu naar Budgetticket en bestel direct uw officiële Amsterdam Arena tickets!

Amsterdam Arena Sport Kaarten

De Amsterdam Arena is vooral bekend als thuishaven van de beroemde Amsterdamse voetbalclub Ajax. Ajax werkt elke thuiswedstrijd af in een met 51.628 enthousiaste toeschouwers afgelopen Arena. Tickets voor de Arena voetbalwedstrijden van Ajax kunt u hier uiteraard op Budgetticket.nl bestellen. Naast onze Amsterdam Arena voetbalkaarten bieden we echter ook andere kaartjes aan voor sportevenementen in de Amsterdam Arena. Zo kunt u bij ons ook K1 tickets reserveren voor het K1 Nederland It’s Showtime evenement in de Arena! Bent u op zoek naar de laatste Amsterdam Arena kaartjes? Dan hoeft u niet verder te zoeken als u bij Budgetticket terecht bent gekomen. Kijk in onze concert- en sportagenda voor de Amsterdam Arena en boek binnen enkele minuten originele Amsterdam Arena tickets voor de grootste sportevenementen.

Amsterdam Arena Concert Tickets

Naast voetbal en andere sport vinden er in de Amsterdam Arena elk jaar ook grote concerten plaats. In 2018 zal de wereldberoemde Ierse rockband U2 de Arena enkele dagen op zijn kop zetten met een knallend live concert. Kaarten voor het Amsterdam Arena concert van U2 zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Budgetticket! Bent u meer een dance en trance liefhebber. Dan kunnen wij onze tickets voor Sensation dance in de Amsterdam Arena aanraden! Last but not least komen ook de Toppers in Concert weer naar de Arena. Wilt u Gordon, Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom live in actie zien. Kijk dan op Budgetticket.nl voor concert tickets. 2018 belooft weer een grandioos jaar te worden in de Amsterdam Arena voor muziekliefhebbers. Zoek in onze concertagenda uw favoriete optreden en bestel die gewilde Amsterdam Arena concert kaarten!