Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Heineken Music Hall Tickets

De Heineken Music Hall bestaat pas sinds 2001, maar is nu al een van de bekendste concerthallen van Nederland. In die korte tijd heeft HMH Amsterdam haar credo Live Will Never Be The Same meer dan waargemaakt. Met jaarlijks zo’n 600.000 bezoekers hebben de grootste en bekendste artiesten ter wereld live concerten gegeven in de Heineken Music Hall Amsterdam. Van R&B tot pop en van hiphop tot dance – u kunt voor allerlei evenementen Heineken Music Hall kaarten kopen. Ook voor dit jaar staan er weer enkele top acts ingepland op het podium van poptempel HMH. In 2018 kunt u bijvoorbeeld live concerten van Kelly Clarkson, Mika en Mark Knopfler verwachten. De Black Box, de grote concertzaal van HMH, staat bekend om de goede akoestiek en is al meerdere malen genomineerd voor de beste internationale concertlocatie. Dankzij Budgetticket.nl kunt u dit jaar uw favoriete artiesten en band live zien optreden in HMH Amsterdam. Bestel vandaag nog u Heineken Music Hall kaarten en maak u klaar voor een topconcert in een van de beste concertzalen van Europa!

Heineken Music Hall Concert Kaarten

Met Heineken Music Hall concert tickets kunt u werkelijk alle kanten op. Een kijkje in de Heineken Music Hall concertagenda laat u zien welke live concerten u nog kunt verwachten in de Heineken Music Hall in 2018 Van “golden oldies” als Mark Knopfler, Madness en Chris de Burgh tot nieuwere sterren als Mika en Jamie Cullum – Budgetticket heeft voor u de beste HMH concert kaarten! Gelegen bij de Amsterdam Arena is Heineken Music Hall Amsterdam goed te bereiken. Het enige wat nu nog overblijft, is tickets reserveren voor het concert of optreden van uw keuze! Dit kan snel en veilig op Budgetticket.nl. Volg de instructies op onze website en u bent binnen een paar minuten zeker van uw Heineken Music Hall tickets. Ook voor de beste theater tickets en musical kaarten voor HMH kunt u terecht bij Budgetticket.nl. Na bestelling worden uw Heineken Music Hall tickets per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd!

HMH Amsterdam

De Heineken Music Hall Amsterdam is meer dan zomeer een concertzaal! De grote zaal, de HMH Black Box, heeft een zeer goede akoestiek waardoor de live concerten van uw favoriete artiesten en bands nog beter tot hun recht komen. Na afloop van elk concert of voorstelling is er bovendien een afterparty in de HMH Lounge. Na een bezoek aan een Heineken Music Hall concert Live Will Never Be The Same! Mensen die eenmaal HMH concert tickets hebben besteld, komen vaak voor een tweede en derde keer terug op Budgetticket.nl om opnieuw kaartjes voor een concert in de Heineken Music Hall te bestellen. Bij Budgetticket kunt op een eenvoudige en betrouwbare manier aan uw officiële Heineken Music Hall tickets komen. Alles wat u nu nog hoeft te doen is de concertagenda van HMH nazoeken voor uw favoriete concert. Uw bestelling is binnen enkele minuten geplaatst. Tot ziens in de Heineken Music Hall Amsterdam!