Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Paradiso Tickets

Paradiso Amsterdam staat bekend als dé poptempel van Nederland! In de concertzaal in een voormalige kerk aan het Leidseplein hebben sinds de opening in 1968 al vele grote namen opgetreden. U2, Coldplay en de Rolling Stones zijn bekende bands die ooit als eens een live concert in Paradiso hebben gegeven. De vraag naar Paradiso tickets is dan ook altijd erg groot! Bij Budgetticket kunt u terecht voor kaarten voor de beste Paradiso concerten. Zo hebben wij voor 2017 Paradiso concertkaarten voor optredens van Gavin DeGraw, Lauryn Hill, Ilse de Lange en Kane! Wilt u dit jaar ook naar zo’n fantastisch concert in poptempel Paradiso? Dat kan dankzij Budgetticket.nl. Volg de instructies op onze website en bestel snel en veilig uw concert tickets voor Paradiso Amsterdam.

Paradiso Concerten

In Paradiso Amsterdam worden al sinds 1968 concerten gehouden. Een voormalige kerk aan het Leidseplein werd eerst in gebruik genomen als jongerencentrum, maar zou uiteindelijk uitgroeien tot de bekendste poptempel van Nederland! In de grote zaal van Paradiso passen zo’n 1.500 muziekliefhebbers en elke keer weer compleet uit hun dak gaan tijdens een live concert van hun favoriete artiest. Treedt uw favoriete artiest of band dit jaar op in Paradiso? Dan kunt u Paradiso 2017 kaarten nu online reserveren op Budgetticket.nl. Kijk in onze concertagenda voor de Paradiso concerten in 2017. Op onze website kunt u daarna binnen enkele minuten officiële Paradiso concertkaarten bestellen. Wie weet zit u dan straks met onze Paradiso tickets in de zaal bij het volgende live concert van Alain Clark, India Arie of Ilse de Lange!

Paradiso Concertagenda 2017

2017 belooft weer een prachtig jaar te worden voor Paradiso Amsterdam. Op deze Paradiso concertagenda voor dit jaar staan namelijk weer enkele pareltjes! Wat dacht u bijvoorbeeld van live concerten van Roosbeef, Gavin DeGraw, Kasabian en Joss Stone? Kaarten voor deze geweldige concerten in Paradiso kunt u natuurlijk het beste bij Budgetticket.nl bestellen. Gaat uw voorkeur meer uit naar Ilse de Lange, Wende Snijders of het betere rockwerk van Kane? Geen probleem. Ook voor deze Paradiso tickets kunt u terecht bij Budgetticket. Kijk in onze uitgebreide Paradiso concertagenda voor 2017 en bestel uw favoriete Paradiso concertkaarten direct online! Na bestelling worden uw officiële tickets voor een Paradiso concert per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd!