Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Periode

Maand

Prijs

Genre

Populaire Events Paradiso

evenemten per pagina
1 Evenementen
Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
The Vamps Woensdag, 16 mei 2018 16-05-2018 Aanvang 19:30
AmsterdamNL
Paradiso
€ 29,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Paradiso Ticket Informatie

Paradiso Amsterdam staat bekend als dé poptempel van Nederland! In de concertzaal in een voormalige kerk aan het Leidseplein hebben sinds de opening in 1968 al vele grote namen opgetreden. U2, Coldplay en de Rolling Stones zijn bekende bands die ooit als eens een live concert in Paradiso hebben gegeven. De vraag naar Paradiso tickets is dan ook altijd erg groot! Bij Budgetticket kunt u terecht voor kaarten voor de beste Paradiso concerten. Zo hebben wij voor 2018 Paradiso concertkaarten voor optredens van Gavin DeGraw, Lauryn Hill, Ilse de Lange en Kane! Wilt u dit jaar ook naar zo’n fantastisch concert in poptempel Paradiso? Dat kan dankzij Budgetticket.nl. Volg de instructies op onze website en bestel snel en veilig uw concert tickets voor Paradiso Amsterdam.

Paradiso Concerten

In Paradiso Amsterdam worden al sinds 1968 concerten gehouden. Een voormalige kerk aan het Leidseplein werd eerst in gebruik genomen als jongerencentrum, maar zou uiteindelijk uitgroeien tot de bekendste poptempel van Nederland! In de grote zaal van Paradiso passen zo’n 1.500 muziekliefhebbers en elke keer weer compleet uit hun dak gaan tijdens een live concert van hun favoriete artiest. Treedt uw favoriete artiest of band dit jaar op in Paradiso? Dan kunt u Paradiso 2018 kaarten nu online reserveren op Budgetticket.nl. Kijk in onze concertagenda voor de Paradiso concerten in 2018. Op onze website kunt u daarna binnen enkele minuten officiële Paradiso concertkaarten bestellen. Wie weet zit u dan straks met onze Paradiso tickets in de zaal bij het volgende live concert van Alain Clark, India Arie of Ilse de Lange!

Paradiso Concertagenda 2018

2018 belooft weer een prachtig jaar te worden voor Paradiso Amsterdam. Op deze Paradiso concertagenda voor dit jaar staan namelijk weer enkele pareltjes! Wat dacht u bijvoorbeeld van live concerten van Roosbeef, Gavin DeGraw, Kasabian en Joss Stone? Kaarten voor deze geweldige concerten in Paradiso kunt u natuurlijk het beste bij Budgetticket.nl bestellen. Gaat uw voorkeur meer uit naar Ilse de Lange, Wende Snijders of het betere rockwerk van Kane? Geen probleem. Ook voor deze Paradiso tickets kunt u terecht bij Budgetticket. Kijk in onze uitgebreide Paradiso concertagenda voor 2018 en bestel uw favoriete Paradiso concertkaarten direct online! Na bestelling worden uw officiële tickets voor een Paradiso concert per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd!