Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Lord of the Dance Tickets

Michael Flatley zit niet stil. De meesterlijke Ierse danser bekend van shows als Rhythm of the Dance en Riverdance tourt binnenkort door Europa! Lord of the Dance, het absolute meesterstuk van de hand van Flatley, zal als een lopend vuurtje door de theaters gaan. Wilt u erbij zijn? Reserveer dan hier uw Lord of the Dance tickets! Deze Ierse dansshow wordt door de pers al jaren beschreven als de beste dansshow ter wereld. Alle facetten van de dans komen voorbij, van tapdans tot volksdans! Niet zo vreemd dus dat elke voorstelling wordt besloten met een staande ovatie! Officiële Lord of the Dance kaarten liggen echter niet voor het oprapen. Sinds de eerste opvoering in 1996 heeft deze dansshow een ongekende reputatie opgebouwd. Wees er dus snel bij en reserveer uw kaartjes voor Lord of the Dance nu! Zie deze hype met eigen ogen met de officiële kaarten voor Lord of the Dance van Budgetticket!

Lord of the Dance Kaarten

Geniet van de prachtige entourage, de kostuums en de onovertroffen lenigheid van de dansers! Ook al staat Michael Flatley zelf niet meer op de planken, achter de schermen bemoeit hij zich nog intensief met de opvoering. De combinatie van musical en dans spektakel maken een voorstelling van Lord of the Dance een bijna magische ervaring. Velen gingen u al voor, en ieder die het zag raakte in de ban van Lord of the Dance. Tickets voor deze geweldige show kunt u nu op Budgetticket bestellen! Met de muzikale omlijsting in handen van Ronan Hardiman, worden alle zintuigen van de toeschouwers geprikkeld. In een verhaal dat draait om de eeuwige strijd tussen goed en kwaad, liefde en lust treedt zoals altijd de schoonheid van de Ierse folklore naar voren. Laat u betoveren door Lord of the Dance! Kaarten voor dit magnifieke evenement reserveert u hier! Na bestelling worden uw tickets voor Lord of the Dance per aangetekende post naar u toegestuurd!

Michael Flatley’s Lord of the Dance 2018

Of u nu een fan van dansshows bent of niet, de Ierse dansshow Lord of the Dance moet u zien! Dit is het artistieke hoogtepunt van Michael Flatley. Lord of the Dance tourt inmiddels al meer dan 10 jaar de wereld over. Nog altijd raken alle voorstellingen van Lord of the Dance binnen een mum van tijd uitverkocht. De twee troupes die Lord of the Dance tegenwoordig opvoeren toeren onvermoeibaar door. Ook Europa komt weer aan de beurt. Als u deze show nog nooit gezien heeft weet u wat u te doen staat! Bestel uw Lord of the Dance tickets nu en u bent er straks bij. Bekijk het Lord of the Dance tour schema en kies de voorstelling van uw dromen. Wilt u Lord of the Dance in Ierland zien? Dat kan! Reserveer hier simpelweg binnen enkele muisklikken uw Lord of the Dance kaarten en geniet van de World’s Greatest Dance Show!

Gerelateerde evenementen