Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Maluma Donderdag, 6 september 2018 06-09-2018 Aanvang 20:00
MadridES
WiZink Center
€ 75,00* + servicekosten Bestel Tickets
Maluma Zaterdag, 15 september 2018 15-09-2018 Aanvang 20;00
BarcelonaES
Palau Sant Jordi
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Maluma Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Maluma concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Maluma wel dromen en heeft u de albums van Maluma inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Maluma live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Maluma tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Maluma kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Maluma kaarten voor WiZink Center zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Maluma tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Maluma kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Maluma tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Maluma Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Maluma bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Maluma tickets te vinden? Elk Maluma concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Maluma pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Maluma concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Maluma tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Maluma kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Maluma concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Maluma tour!

Maluma Concerten

Op de concertagenda van Maluma voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Maluma tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Maluma concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Maluma tickets. Maluma staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Maluma concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Maluma kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Maluma tickets en zie Maluma live in concert.

Gerelateerde evenementen