Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Download Festival - Weekend Vrijdag, 15 juni 2018 15-06-2018 Aanvang 12:00
Bretigny-sur-OrgeFR
Base Aérienne 217
€ 209,00* + servicekosten Bestel Tickets
Marilyn Manson Woensdag, 20 juni 2018 20-06-2018 Aanvang 20:00
NimesFR
Les Arenes de Nimes
€ 85,00* + servicekosten Bestel Tickets
Download Festival Madrid
Marilyn Manson, Guns N' Roses, Ozzy Osbourne, Bullet For My Valentine, Rise Against, Avenged Sevenfold, Parkway Drive, Alexisonfire, Asking Alexandria, Black Veil Brides
Donderdag, 28 juni 2018 28-06-2018 Aanvang 16:00
MadridES
Caja Magica
€ 215,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Marilyn Manson Ticket Informatie

Marilyn Manson is de leadzanger en hét gezicht van de gelijknamige Amerikaanse shock rock band. Marilyn Manson, die zichzelf ook wel de antichrist superstar noemt, is een van de meest veel besproken artiesten van dit moment dankzij zijn controversiële live optredens. De lyrics en de on stage performance van Marilyn Manson hebben al voor veel opschudding gezorgd en mede daardoor blijven de Marilyn Manson tickets de toonbank over vliegen. Wilt u een concert uit de nieuwe Marilyn Manson tour bijwonen en live meezingen met songs van het laatste Marilyn Manson album The High End of Low? Ga dan naar Budgetticket.nl en bestel de officiële Marilyn Manson kaarten. Download Festival - Weekend kaarten voor Base Aérienne 217 zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Marilyn Manson tickets voor andere evenementen reserveren! De live optredens van Marilyn Manson zijn schokkend goed en zeker een ervaring die u niet snel zult vergeten. Twijfel dus niet langer en bestel hier uw tickets voor Marilyn Manson concerten!

Marilyn Manson Kaarten

Marilyn Manson debuteerde in 1989 met de band Marilyn Manson and the Spooky Kids, maar in 1992 werd deze naam ingekort naar Marilyn Manson. Met een cover van Sweet Dreams (Are Made of This) scoorde Marilyn Manson zijn eerste hit op MTV om vervolgens uit te groeien tot een ware cult held. De live optredens van Marilyn Manson houden de gemoederen ook vandaag de dag nog flink bezig en het is dan ook niet gek dat veel rock liefhebbers er alles aan doen om aan tickets voor Marilyn Manson concerten te komen. Kan het u niet schokkend en duister genoeg zijn? Dan zijn onze Marilyn Manson concert kaarten echt iets voor u! Met albums als Antichrist Superstar, The Last Tour on Earth en The Golden Age of Grotesque heeft Marilyn Manson een grote reputatie opgebouwd in de rock wereld en is het een toonaangevende shock rock band geworden. Met de Marilyn Manson tickets van Budgetticket weet u zeker dat u straks vooraan staat tijdens het volgende Marilyn Manson concert, dus bestel vandaag nog uw kaarten!

Marilyn Manson Tour 2018

De naam Marilyn Manson is een samentrekking van de namen van jaren ’50 “iconen” Marilyn Monroe en Charles Manson, de eerste een bekend fotomodel en actrice en de tweede een zware crimineel. De naam van deze nieuwe rockband was niet het enige schokkende. Het uiterlijk van Marilyn Manson en zijn live optredens riepen bij veel mensen verontwaardiging op, maar even zoveel mensen vonden in Manson een nieuwe cult held. Bent u ook in de ban van Marilyn Manson en songs als Tainted Love, Mobscene en Personal Jesus? Kijk dan in onze concertagenda voor de komende concerten uit de Marilyn Manson tour en bestel direct tickets voor het Marilyn Manson concert van uw keuze. Met zijn nieuwe concert tour komt Marilyn Manson dit jaar weer naar Europa, dus is dit de uitgelezen kans deze spraakmakende shock rock band eindelijk live in actie te zien. Uw Marilyn Manson tickets worden per aangetekende post bij u thuis of bij uw hotel bezorgd!

Gerelateerde evenementen