Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Miss Montreal tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Helden van de Top 2000
Di-rect, VanVelzen, Top 2000, 3js, Miss Montreal, Douwe Bob
Vrijdag, 8 december 2017 08-12-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
AFAS Live
€ 59,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Miss Montreal Ticket Informatie

Miss Montreal is een veelbelovende pop/rock band uit Nederland. Met de talentvolle zangeres Sanne Hans als boegbeeld van de groep, scoorde Miss Montreal al successen met de songs Just A Flirt en This Is My Life. Het is dan ook niet gek dat Miss Montreal de afgelopen maanden heeft opgetreden tijdens vele pop en rock festivals en dat de Miss Montreal albums, Miss Montreal en So...Anything Else?, erg goed scoorden. Als u nog op zoek bent naar officiële Miss Montreal kaarten, dan hoeft u niet verder te zoeken. Helden van de Top 2000 kaarten voor AFAS Live zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Bestel uw Miss Montreal tickets online bij Budgetticket en u kunt Sanne Hans die heerlijke Miss Montreal songs live horen zingen. Begeleid door haar band maakt Miss Montreal altijd een groot feest van hun live optredens, dus mis dit niet!

Miss Montreal Concerten 2017

Miss Montreal is pas sinds 2008 samen, maar de pop/rock band van zangeres Sanne Hans en Thijs Rensink, Michi Schwiemann en Kobus Groen heeft met de songs Just A Flirt, This Is My Life en Seven Friends al veel indruk gemaakt op het grote publiek. Heeft u de debuut cd van Miss Montreal ook al in huis gehaald en kunt u niet genoeg krijgen van de heerlijke pop/rock songs van deze geweldige band? Dan moet u Miss Montreal live zien! Boek uw Miss Montreal tickets bij Budgetticket.nl en zie Miss Montreal live in concert. Het aankomende Miss Montreal concert is dé kans om Sanne Hans en de band in het echt te bewonderen, dus vraag vandaag nog uw Miss Montreal kaarten aan. De tickets voor Miss Montreal concerten zijn erg gewild, dus sla u slag voor het te laat is. Bestel de laatste concert kaartjes voor Miss Montreal snel en betrouwbaar bij Budgetticket.nl!

Miss Montreal Agenda

Zangeres Sanne Hans werd landelijk bekend dankzij een tv-commercial en haar roem nam alleen maar toen met de oprichting van Miss Montreal. Sanne Hans en haar band bestaande uit Thijs Rensink (drums), Michi Schwiemann (gitaar) en Kobus Groen (bas) touren nu heel Nederland door als Miss Montreal en geven het ene na het andere live concert. Om tickets voor Miss Montreal concerten te bemachtigen kunt u natuurlijk uren in een wachtrij gaan staan, maar u kunt uw Miss Montreal kaartjes ook snel en betrouwbaar bestellen bij Budgetticket.nl. Kijk op onze website voor de concertagenda van Miss Montreal en vraag uw Miss Montreal tickets binnen enkele muisklikken aan. De Miss Montreal videoclips worden dagelijks door duizenden fans op YouTube bekeken, maar het is natuurlijk veel leuker deze band in het echt te zien. Maak daarom gebruik van de diensten van Budgetticket en bestel hier uw concert kaarten voor Miss Montreal!

Gerelateerde evenementen