Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Muse Tickets

Muse is tegenwoordig een van de grootste en bekendste progressieve rockbands ter wereld. Dit Britse rocktrio begon halverwege de jaren ’90 met optreden en heeft een geheel eigen stijl. Met hun bombastische rock symfonieën bereikt Muse nu een miljoenen publiek. Dat Muse de eerste band was die een uitverkocht concert hielden in het vernieuwde Wembley stadion zegt genoeg over de status van deze rockers. Met de lancering van het vijfde en nieuwste Muse album The Resistance is de vraag naar officiële Muse kaarten explosief toegenomen. De fans kunnen niet wachten tot de nieuwe Muse concert tour begint zullen er alles aan doen Muse tickets te bemachtigen. Als u nog op zoek bent naar concertkaarten voor Muse in Nederland time is running out. Ga snel naar Budgetticket.nl en bestel online uw tickets voor Muse concerten!

Muse Kaarten

Muse bracht afgelopen jaar hun vijfde en nieuwste cd uit en dat betekent dat er ook weer een nieuwe Muse tour zit aan te komen! Kaarten voor de Muse concerten kunt u snel en veilig online bestellen bij Budgetticket. Genoot u ook zo van de Muse albums Showbiz, Origin of Symmetry, Hullabaloo en Black Holes & Revelations? Dan zal ook het nieuwe Muse album The Resistance zeker bij u in de smaak vallen. Op dit album staan weer een hoop heerlijke nummers met die unieke Muse sound. Wilt u Muse tickets voor het komende concert van Muse in Nederland? Dan zit u aan het goede adres bij Budgetticket. Boek dan hier uw Muse concertkaarten en geniet live van die heerlijke Muse songs als Feeling Good, Bliss, Butterflies & Hurricanes, Sunburn en Sing for Absolution! Uw tickets voor Muse worden na bestelling per koerier naar u toegestuurd.

Muse Concert Ziggo Dome Amsterdam

Muse is met recht een unieke rock act. De Britse progressieve rockband is wel eens neergezet als een combinatie van Radiohead en Jeff Buckley, maar wordt ook wel vergeleken met het legendarische Queen. Een ding is zeker: Muse heeft een geheel eigen stijl en is live ongeëvenaard! Kijk in onze concertagenda voor de komende live shows van Muse en bestel direct tickets voor Muse concerten. Alleen dan weet u zeker dat u Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme en Dominic Howard in het echt aan het werk kunt zien. De nieuwe Muse tour belooft weer een groot spektakel te worden, dus mis hem niet. Bestel hier uw Muse kaarten en u zult alle hits horen van de populaire Muse cd’s Showbizz, Origin of Symmetry, Hullabaloo, Black Holes & Revelations en natuurlijk The Resistance. Muse zal er zeker een fantastische show van maken dus bestel direct uw Muse kaartjes!

Gerelateerde evenementen