Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Najib Amhali Tickets

Najib Amhali is de leukste cabaretier van Nederland van dit moment! Dat heeft een onderzoek van televisie zender Comedy Central uitgewezen. Najib Amhali won de Pall Mall Exportprijs en het Leids cabaret festival en debuteerde in 1998 met zijn eerste complete cabaret show Vol = Vol. Met de voorstelling Veni Vidi Vici brak Najib Amhali definitief door bij het grote publiek. Sindsdien is de vraag naar officiële Najib Amhali kaarten onverminderd groot. Ook voor zijn laatste theater voorstelling Zorg Dat Je Erbij Komt vlogen de tickets voor Najib Amhali cabaret de deur uit. Om toch aan Najib Amhali kaartjes te komen, kunt u deze veilig en snel online reserveren bij Budgetticket.nl. Wacht dus niet langer en bestel uw cabaret tickets voor Najib Amhali!

Najib Amhali Cabaret Kaarten

Onze cabaret kaarten voor Najib Amhali zijn momenteel echt most wanted! Najib Amhali heeft al jaren de lachers op zijn hand. De dvd’s van zijn shows Veni Vidi Vici, Freefight en Most Wanted gingen als warme broodjes over de toonbank en sommige van zijn sketches zijn al vele duizenden malen bekeken op YouTube. Voor Zorg Dat Je Erbij Komt waren de Najib Amhali tickets ook weer binnen record tijd uitverkocht. Om te voorkomen dat u de volgende Najib Amhali cabaret voorstelling moet missen, kunt u het beste uw kaarten voor Najib Amhali cabaret online bestellen bij Budgetticket.nl. Wilt een avondje heerlijk lachen met een van de beste comedians van ons land? Dan zijn onze Najib Amhali kaartjes een echte aanrader voor u. Vol = Vol, dus wacht niet te lang met het bestellen van uw tickets voor Najib Amhali!

Najib Amhali Voorstellingen

Najib Amhali kwam, zag en overwon! Deze populaire cabaretier met Marokkaanse roots groeide op in Krommenie en was als kind al een echte grappenmaker. Amhali volgde de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en won in 1993 met de Comedytrain de Pall Mall Exportprijs en in 1998 het prestigieuze Leidse cabaretfestival. In dat jaar speelde Najib Amhali ook zijn eerste avondvullende programma Vol = Vol. Daarna boekte Najib Amhali successen met Veni Vidi Vici, Freefight, Most Wanted en zijn meest recente show Zorg Dat Je Erbij Komt. Als u cabaret tickets voor Najib Amhali voorstellingen Alles Komt Goed wilt, bestel dan hier uw kaartjes. Najib Amhali tickets zijn niet eenvoudig te krijgen, dus is het verstandig uw Najib Amhali kaarten zo spoedig mogelijk te boeken. Uw Alles Komt Goed Najib Amhali tickets worden tijdig per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd!

Gerelateerde evenementen