Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Nick Cave & The Bad Seeds Donderdag, 21 juni 2018 21-06-2018 Aanvang 20:00
BudapestHU
Papp László Budapest Sportaréna
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Nick Cave Ticket Informatie

Nick Cave is een Australische artiest die niet alleen geliefd is vanwege zijn werk met de Bad Seeds, maar ook vanwege zijn werk als solo-artiest. De muziekliefhebbers die weten hoe spectaculair de live concerten van Nick Cave zijn, zorgen ervoor dat de Nick Cave concert kaarten over het algemeen snel zijn uitverkocht. Er is echter via Budgetticket een snelle manier voor de fans om alsnog aan een paar van die felbegeerde Nick Cave tickets te komen. Als jij deze rocker al vanaf zijn eerste stappen in muziekland in 1973 volgt, dan weet je hoe moeilijk het is om een Nick Cave concert bij te wonen. Nick Cave & The Bad Seeds kaarten voor Papp László Budapest Sportaréna zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Voor veel fans is dit jammer, want die optredens zijn de moeite meer dan waard. Gelukkig hoef je bij Budgetticket aalleen maar een online bestelformulier in te vullen en voor je het weet heb je de tickets voor deze rocker in huis!

Nick Cave Concerten

Nick Cave concerten hebben de naam de meest opwindende concerten te zijn. Het is dan ook geen wonder dat elke tour van Nick Cave zo snel is uitverkocht, want de echte fans zorgen er altijd voor dat ze een paar tickets bemachtigen als deze held ergens optreedt. Als ook jij Nick Cave live wilt zien spelen, dan kun je gebruik maken van de diensten van Budgetticket en bij ons een paar plaatsen tijdens de Nick Cave concerten reserveren, en het leuke is dat je daarvoor niet eens de deur uithoeft. Vanwege onze snelle en betrouwbare service kun je rustig in je luie stoel blijven zitten en wachten op je Nick Cave kaarten want als je die eenmaal hebt besteld vallen ze vanzelf bij je in de bus. Bestel dus snel je Nick Cave tickets bij Budgetticket en ga je voorbereiden op een spectaculaire avond!

Over Nick Cave

De veelzijdig getalenteerde Australische artiest Nick Cave is niet alleen een vakkundige zanger en songwriter, hij is ook een schrijver, filmscriptschrijver en af en toe een acteur. Mensen met het brede talent dat Nick Cave tentoonspreidt verdienen alle lof die hen wordt toebedeeld. Met zijn ban de Bad Seeds heeft hij als musicus de grootste successen bereikt. Na ontelbare hits, zoals het bekende “Where The Wild Roses Grow”met Kylie Minogue en vele hooggeprezen albums kun je verwachten dat het aankomende Nick Cave concert in Nederland weer een mega-event gaat worden waar hij zijn nieuwste tracks zal presenteren. Houd dus onze website in de gaten, want bij Budgetticket kunnen we je alles verteleen over het aankomende Nick Cave concert in Nederland en natuurlijk zijn de tickets daarvoor ook bij ons verkrijgbaar!

Gerelateerde evenementen