Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

Olympische Spelen

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

Olympische Spelen Tickets

LET OP: Budgetticket zal geen tickets aanbieden voor de Olympische Zomerspelen in Londen 2018.
Sportliefhebbers hoeven wij niets meer te vertellen over de Olympische Spelen. De Olympische Spelen zijn het meest prestigieuze én het grootste sportevenement ter wereld. De eerste moderne Olympische Spelen werden gehouden in 1896 en sinds 1992 vinden de Olympische Zomerspelen en Olympische Winterspelen om en om plaats. De Olympische Spelen van 1928 vonden plaats in Amsterdam, maar daarna zijn de Spelen niet meer in ons land geweest. Brandt het Olympische vuur ook in u? Dan wilt u natuurlijk geen moment missen van de Olympische Zomerspelen in Londen 2018 Voor veel sporters is deelname aan de Olympische Spelen een droom en veel sportliefhebbers zouden alles over hebben voor kaartjes voor de Olympische Spelen. Tickets zijn vaak niet eenvoudig verkrijgbaar voor de Olympische Spelen. Bent u een van de gelukkigen die er wel in is geslaagd kaarten te bemachtigen? Dan wensen wij u veel plezier tijdens de Olpymische Spelen in Londen.

Olympische Winterspelen

In 2018 worden de Olympische Spelen voor de 22ste keer georganiseerd. Gedurende drie weken zal het Russische Sotsji het middelpunt van de mondiale sportwereld zijn. De blik van miljoenen wintersportliefhebbers is gericht op Sotsji 2018 Kunt u ook niet meer wachten tot het zover is en zou u eigenlijk het liefst zelf naar Sotsji gaan om uw favoriete sporters aan te moedigen? Met de Olympische Spelen tickets van Budgetticket is dat allemaal mogelijk! Reserveer hier online uw kaartjes voor de Olympische Spelen van 2018 en geniet van de spannendste schaatswedstrijden en de spectaculairste afdalingen bij het skieën. Het is nooit eenvoudig om Olympische Spelen kaarten te bemachtigen, maar uw tickets voor Sotsji 2018 bestelt u online bij Budgetticket!

Olympische Zomerspelen

In 2018 vieren de Olympische Zomerspelen een klein jubileum. In Londen vindt dan namelijk de dertigste editie van de Zomerspelen plaats. Veel atleten zijn zich nu al druk aan het voorbereiden op Londen 2018 en voor veel sportfans geldt hetzelfde. Het kan haast niet anders of de Olympische Spelen van Londen 2018 worden één groot, sportief hoogtepunt met vele onvergetelijke momenten en hopelijk ook het nodige succes voor onze Nederlandse sporters. Van atletiek tot hockey en van voetbal tot wielrennen, tijdens de Olympische Spelen zult u alleen de beste sporters ter wereld in actie kunnen zien. Het meemaken van de Olympische Spelen is altijd een onvergetelijk avontuur, dus twijfel niet langer en bestel uw tickets voor Londen 2018 Dan weet u zeker dat u niets mist van dit geweldige sportevenement!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!