Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

Paardensport Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
G
Meer resultaten REMAINING

Uitgelichte Paardensport evenementen

Paardensport Tickets

Met onze Paardensport tickets zit u pas stevig in het zadel! Als echte paardenliefhebber blijft u natuurlijk graag op de hoogte van de laatste hippische evenementen. Wij bieden u zowel kaartjes voor springconcoursen vol spanning, tickets voor dressuur op topniveau en paardensport kaarten voor de enerverende Military te Boekel. Houdt u meer van paardenshows, dan zijn een bezoek aan de wereldberoemde Spaanse Rijschool in Wenen of een onvergetelijke avond Cavalia niet te missen. Laat u betoveren door de witte Lipizanners die acrobatisch beter uit de voeten kunnen dan menig mens! In de show Cavalia worden de krachten van mens en paard gebundeld in een magische show; een ode aan het paard. De Hippische tak biedt een zeer gevarieerd aanbod. Wat elke tak van paardensport deelt is de bijzondere band tussen ruiter en paard. Budgetticket is geen hindernis te hoog, met onze officiële paardensport kaarten wordt elk concours een hippisch hoogtepunt!

Paardensport Kaarten

Het spreekt voor zich dat paardensport kaarten voor de grote hippische evenementen snel de deur uit galopperen. De absolute kampioen op dressuurgebied is natuurlijk Anky van Grunsven. Met haar geliefde Bonfire werd zij Europees kampioen, Wereldkampioen en won zij maar liefst een gouden en vier zilveren medailles en daarnaast nog eens 5 keer de Wereldbeker! Bonfire geniet thans van zijn welverdiende pensioen en met Salinero gaat Anky van Grunsven vrolijk verder alles op dressuur gebied te winnen. Tijdens de Internationale spring concoursen zijn de grootste sterren natuurlijk Jos Lansink, Ludger Beerbaum en de amazone en echtgenote van laatstgenoemde, Meredith Michaels-Beerbaum. Wilt u met eigen ogen de ultieme samenwerking tussen mens en dier zien, reserveer dan hier uw officiële paardensport kaartjes.

Paardensport Evenementen

De Nederlandse hippische kalender staat weer vol met sensationele paardensport evenementen. U kunt bij Budgetticket onder ander terecht voor kaarten voor Jumping Amsterdam voor spring en dressuur van wereldniveau. Ook het Internationaal Concours Hippique in de Brabanthallen wordt weer een walhalla voor de paardenliefhebber. Weer iets heel anders, maar minstens zo spectaculair, is de Military in Boekelo. Zowel paard als ruiter spannen zich tot het uiterste in om de moeilijkste hindernissen te nemen. Daarnaast zijn er nog de wereldberoemde Spaanse Rijschool en het magische spektakel Cavalia. U ziet: de wereld van de paardensport is enorm gevarieerd! Draait uw wereld ook om deze edele viervoeters, aarzel dan niet maar bestel hier gemakkelijk en veilig uw kaartjes voor paardensport evenementen van het hoogste niveau!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!