Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Paramore Tickets

Wilt u meer van Paramore? Dan bent u op de juiste website beland! Bij Budgetticket.nl kunt u zeker en simpel concertkaarten voor uw favoriete band kopen, zodat u Paramore straks live in concert kunt zien! De in 2004 opgerichte punk rockband maakte een succesvol debuut met het album All We Know Is Falling, maar met Riot! groeide Paramore pas écht uit tot een sensatie. In 2018 bracht Paramore met Brand New Eyes alweer hun derde cd uit en met hun nieuwe tour komt de populaire rockband ook weer richting Nederland. Als u op zoek bent naar officiële Paramore kaarten, dan hoeft u niet verder te zoeken! Bestel hier uw Paramore tickets voor de aankomende Paramore live optredens en geniet live van geweldige songs als That’s What You Get, Ignorance en Misery Business. Paramore tickets zijn vaak binnen no-time uitverkocht, dus wacht niet te lang met het bestellen van uw concertkaartjes!

Paramore Kaarten

Paramore is een van de meest energieke bands van dit moment. Met hun mix van poppunk en punkrock weten zij elk publiek helemaal uit hun dak te laten gaan tijdens een van hun live concerten. Josh Farro, Jeremy Davis, Zac Farro, Taylor York en natuurlijk zangeres Hayley Williams weten precies wat zij moeten doen om hun publiek een geweldige show voor te schotelen en doen dat dan ook ieder Paramore concert. Kaarten voor Paramore kunt u nu online reserveren bij Budgetticket. Boek hier uw Paramore tickets en zing live mee met geweldige Paramore songs als Misery Business, Decode en Ignorance. De nieuwe tour van Paramore zal ongetwijfeld weer een groot succes worden, dus twijfel niet langer en bestel vandaag nog uw Paramore kaartjes. Kijk op onze website voor de tour data van Paramore en vraag zeker en simpel tickets aan voor het Paramore concert van uw keuze!

Paramore Concerten

Na All We Know Is Falling en Riot! komt Paramore dit jaar alweer met hun derde album Brand New Eyes. Paramore is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste punkrock acts van dit moment en scoorde al grote hits met nummers als Crushcrushcrush, Decode en I Caught Myself. De grootste Paramore hit tot nu toe, Misery Business, werd zelfs opgenomen in de bekende videogame Guitar Hero: World Tour. Paramore concerten zijn altijd weer een groot feest, dus laat deze kans niet liggen Paramore live in concert te zien. Tickets voor Paramore concerten kunt u bij Budgetticket binnen enkele minuten bestellen, dus maak gebruik van onze service en bezorg uzelf een geweldige avond met onze Paramore concertkaarten. De beste plaats om uw Paramore kaarten te bestellen is natuurlijk Budgetticket, dus wacht niet langer en boek direct uw Paramore tickets!

Gerelateerde evenementen