Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Peter Beense tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Holland zingt Hazes 2018 Zaterdag, 14 april 2018 14-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 95,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Vrijdag, 20 april 2018 20-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 85,00 € 79,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Zaterdag, 21 april 2018 21-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Peter Beense Ticket Informatie

Heeft u zin om een keer een avond iets leuks te gaan doen? Goed maar maak dat dan gelijk een onvergetelijke ervaring en hoe beter dan door naar een Peter Beense concert te gaan. Geen zorgen over Peter Beense concert kaarten want Budgetticket heeft die uiteraard! Dus, met een computer en internet kunt u zelfs uw Peter Beense tickets vanuit uw kamer bestellen. Omdat u waarschijnlijk de bloemetjes flink buiten zult willen zetten, is het goed te weten dat de Budgetticket site zo gemakkelijk te gebruiken is dat u uw bestellingen zult kunnen plaatsen zonder ook maar enige moeite. Hoe dan ook, koop die Peter Beense tickets nu zodat u zijn optreden niet hoeft te missen. Dus denk eraan, bestel uw Peter Beense tickets enkel bij Budgetticket! Wij wensen u een fijne en plezierige ervaring toe!

Peter Beense Concert

Voor een optreden waarover nog jaren gesproken wordt, raden wij u aan een Peter Beense concert in te plannen: die zijn gewoon de beste op dat gebied. Niet overtuigd? Probeer die muziek van Peter Beense dan zelf maar eens! Voor Peter Beense concert kaarten kunt u terecht bij Budgetticket, een zeer betrouwbaar bedrijf wat betreft het reserveren en afleveren van uw Peter Beense tickets voor de tour. En ja, in tegenstelling tot andere bureaus waar je de tickets moet gaan halen, levert Budgetticket uw Peter Beense kaarten direct bij u aan de deur af. Geniet van deze geweldige Amsterdamse volkszanger en zijn bekende hits als “Fiesta” en “Partytime Let’s Go” - Peter Beense!

Over Peter Beense!

Peter Beense, geboren 27 augustus 1963, is een Amsterdamse volkszanger die in zijn muzikale carrière al vele hits heeft gescoord. Het eerste hitje die hij scoorde was het nummer “Mijn donkerbruine broeder”, en hiermee brak hij in 1985 door in de muziekindustrie. Deze trend heeft hij niet alleen doorgezet, maar ook buiten zijn loopbaan als zanger werd hij onder andere actief als acteur, waaronder met een rol in de film "Bolletjes Blues". Als u deze artiest eens tijdens één van de Peter Beense concerten in Nederland zou willen zien, aarzel dan niet, u zult zonder twijfel de avond van uw leven hebben. Kijk dus snel bij Budgetticket voor de komende Peter Beense concerten in Nederland, reserveer enkele plaatsen voor u en uw vrienden of familie en zorg dat u erbij bent!

Gerelateerde evenementen