Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Pink Floyd Tickets

Als je een die- hard fan bent van de progressieve rockband Pink Floyd, dan is er geen betere oplossing dan een ticket te kopen en hun zeer aparte muziekstijl live mee te maken tijdens één van de Pink Floyd concerten. “The dark side of the moon”, “Wish you were here”, “The wall” en “Animals” zijn maar een paar van de meest succesvolle albums van Pink Floyd. Het is makkelijk om een reis terug in de tijd te maken, het enige wat je hoeft te doen is Pink Floyd tickets te kopen om de heftige gitaar solo’s van deze geweldige band te zien en te luisteren naar hun hits uit het verleden. Bij Budgetticket kun je de eerste kaartjes van hun concert verkrijgen en eerstehands informatie over Pink Floyd concert kaarten vinden.

Pink Floyd Concert

Iedereen die zich een verzamelaar van Pink Floyd albums noemt, is bekend met de inventieve platenhoezen en de filosofische teksten van deze band. Maar er is geen betere ervaring dan deel uit te maken van een Pink Floyd tour. De Pink Floyd concerten maken gebruik van omvangrijke belichting, hun geweldige repertoire en een geweldige energie die wordt afgekaatst op het publiek. De Pink Floyd optredens dagen al je zintuigen uit en op muzikaal gebied kan er gezegd worden dat een Pink Floyd concert één van “The happiest days of our lives” is. Budgetticket is jouw voornaamste bron voor Pink Floyd tickets. Op onze site kun je informatie verkrijgen over hun aankomende tour, optredens en shows - en natuurlijk kun je via onze site Pink Floyd kaarten kopen!

Over Pink Floyd

Bob Klose, Syd Barrett en Roger Waters waren de oorspronkelijke leden van Pink Floyd. Vandaag de dag bestaat de band uit David Gilmour, Nick Mason en Rick Wright. De muzikale carrière van deze progressieve rockband begon al in 1964. Sinds die tijd heeft de band een rijke en kleurvolle geschiedenis meegemaakt die nog steeds voort zet doordat ze nieuwe ideeën aanbrengen in de muziekwereld. Als je eerstehands informatie wilt over Pink Floyd concerten in Nederland en deel uit wilt maken van hun Europese tour, dan is Budgetticket de beste plek voor jou. Echte rock- liefhebbers zouden zeker een geweldig Pink Floyd concert in Nederland moeten zien, en een muzikale “Interstellar Overdrive” beleven. Zorg dat je erbij bent en mis de kans niet om deze grote band nog een keer live te kunnen zien!

Gerelateerde evenementen