Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Queen Tickets

Bijna twintig jaar na de dood van lead zanger Freddie Mercury is Queen nog altijd even populair als altijd. De legendarische Britse rockbank is een icoon in de internationale muziekwereld en heeft hits gescoord die iedereen kent. Met Bohemian Rhapsody heeft de rockgroep een eeuwige hit in handen. Volgens velen is deze Queen song zelfs het beste nummer aller tijden! Alle fans van dit muziekgenre mogen de kans niet voorbij laten gaan om een live concert met Queen muziek bij te wonen. Ook zonder de legendarische Freddy Mercury zijn de Queen concerten steevast uitverkocht. Zanger Patrick Myers weet qua zang en uiterlijk een sublieme gelijkenis neer te zetten met Mercury. Wacht dus niet te lang met het bestellen van uw Queen kaarten en sla nu uw slag bij Budgetticket.nl. Alles wat u hoeft te doen om de kaartjes in handen te krijgen is de instructies op onze website volgen. Op een snelle en veilige manier kunt u zo bij Budgetticket uw tickets boeken voor zo’n geweldig Queen concert.

Queen Spectacular 2017

Met de Queen Spectacular concerten is er een nieuwe concertreeks over deze rockgroep begonnen. Zanger Patrick Myers brengt met de Queen Spectacular 2017 een eerbetoon aan de legendarische band en haar overleden frontman Freddy Mercury. In een overweldigde live show zullen alle grote hits uit het verleden langskomen. Niet alleen Bohemian Rhapsody, maar ook bekende nummers als We Are The Champions, I Want It All, We Will Rock You en Somebody To Love zullen door Myers en zijn band op een verbluffende manier worden uitgevoerd. Queen concerten zijn de laatste jaren een zeldzaamheid, dus maak nu van deze unieke mogelijkheid gebruik om het oude Queen-gevoel te laten herleven. Dit is misschien wel uw laatste kans om een live concert over Queen mee te maken, dus wacht niet te lang en bestel nu uw Queen Spectacular tickets bij Budgetticket.nl.

Queen en Patrick Myers

De rockgroep Queen werd in 1970 opgericht door Freddy Mercury en gitarist Bryan May. Drummer Roger Taylor en bassist John Deacon completeerden de line-up. Met het album A Night at the Opera beleefde het viertal hun grote doorbraak. In de jaren daarna werden wereldwijd hits gescoord met nummers als Bohemian Rhapsody en Radio Ga Ga. Queen maakte naam met haar spectaculaire live concerten. Het optreden van Queen tijdens Live Aid 1985 wordt door velen gezien als het beste live concert aller tijden. Met de dood van Freddie Mercury kwam er in 1991 een einde aan het Queen-tijdperk. Rond de eeuwwisseling gingen Bryan May en Roger Taylor weer sporadisch optreden onder de naam Queen. Paul Rodgers verving Freddie Mercury hierbij als lead zanger. Ondanks de afwezigheid van Mercury en bassist Deacon werden de Queen concerten een groot succes. Dit keer is het de beurt aan Patrick Myers om met een serie spectaculaire concerten een eerbetoon aan Queen en Freddie Mercury te brengen. Ook voor dit concert is de vraag naar Queen tickets weer ongekend. Grijp dus uw kans nu het nog kan en bestel vandaag nog uw Queen Spectacular Kaarten op Budgetticket.nl.

Gerelateerde evenementen