Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Queens of the Stone Age Zaterdag, 16 juni 2018 16-06-2018 Aanvang 17:30
WiesbadenDE
Kulturpark Schlachthof Wiesbaden
€ 89,00* + servicekosten Bestel Tickets
Queens of the Stone Age Woensdag, 20 juni 2018 20-06-2018 Aanvang 20:00
PraagCZ
Forum Karlin
€ 105,00* + servicekosten Bestel Tickets
Queens of the Stone Age Woensdag, 27 juni 2018 27-06-2018 Aanvang 20:00
DresdenDE
Filmnächte am Elbufer
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets
Mad Cool 2018 Donderdag, 12 juli 2018 12-07-2018 Aanvang 16:00
MadridES
Caja Magica
€ 119,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Queens of the Stone Age Ticket Informatie

In de muziekwereld kan het kijken naar een concert niet vergeleken worden met alleen het luisteren ernaar. Het allerbeste is om een kaartje te hebben voor een Queens of the Stone Age concert. Feitelijk gezien is het erg moeilijk om een Queens of the Stone Age concert ticket te bemachtigen, en dit is niet gek als je kijkt naar de live- optredens van deze band. Het is dan ook al lang gebruikelijk dat hun fans de concert tickets ver van tevoren kopen. De kwaliteit van de muziek van de Queens of the Stone Age doet nooit tekort aan de verwachting van de fans. Queens of the Stone Age kaarten voor Kulturpark Schlachthof Wiesbaden zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Queens of the Stone Age tickets voor andere evenementen reserveren! Er is dan ook geen twijfel aan mogelijk dat Queens of the Stone Age tickets keer op keer in een mum van tijd uitverkocht zullen zijn. Om dit voor te zijn, is het zeker verstandig om gebruik te maken van de vele promoties die ticket verkooppunten aanbieden.

Queens of the Stone Age Concert

Omdat Queens of the Stone Age één van de beste bands op rockgebied is, is het zeker te begrijpen dat hun concerten en tours altijd uitverkocht zijn. De meeste fans van Queens of the Stone Age zijn gewend om urenlang in de rij te staan om een kaartje te bemachtigen. Queens of the Stone Age concerten worden altijd overstelpt met fans, daarom is het een hele prestatie om dit mee te kunnen maken. Zelfs de Queens of the Stone Age concerten die in eigen land worden gegeven, worden overstelpt met fans uit het buitenland. Gek genoeg, raken veel mensen dan ook ontmoedigd door de grote hoeveelheden mensen en de lange rijen die ze moeten trotseren om een kaartje te bemachtigen. En voor degenen die liever thuisblijven: Queens of the Stone Age concerten worden ook op televisie vertoond. Hoewel de concerten wereldwijd worden uitgezonden, is helaas nog steeds zo dat niets beter is dan het zelf mee te maken.

Over Queens of the Stone Age

Als je het hebt over de beste bands in de muziekindustrie, dan is er geen twijfel mogelijk dat Queens of the Stone Age één van de pilaren is zowel in de Verenigde Staten als veel landen daarbuiten. Ondanks de concurrentie, is de band groots als je kijkt naar hun platen en nummers. Tijdens het Queens of the Stone Age concert in Nederland in 2005, waren de meeste bezoekers er zeker van dat de Queens of the Stone Age zeker terug zouden komen om de festivals te vereren met een concert. En daarom zou iedereen die er in 2005 niet bij was, van geluk moeten spreken als de geplande Queens of the Stone Age concerten in Nedeland doorgaan.

Gerelateerde evenementen